26.8.2020 14:32

Στις 7 Σεπτεμβρίου το άνοιγμα των παιδικών σταθμών του Νομικού Προσώπου [video]

Μέχρι και τις 2 Σεπτεμβρίου έχουν δικαίωμα ενεργοποίησης των δελτίων voucher οι δικαιούχοι γονείς για την εγγραφή στους παιδικούς σταθμούς του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του Γιάννη Μανάρα.

Αναφερόμενος στο ζήτημα ο κ. Μανάρας, σημείωσε ότι από 1 Σεπτεμβρίου το προσωπικό θα βρίσκεται στις θέσεις τους και στις 7 Σεπτεμβρίου θα γίνει η υποδοχή των παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούας.

Ήδη πάντως η ανταπόκριση από την πλευρά των γονέων είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται ουρές στον παιδικό σταθμό της οδού Καλουτά όπου γίνονται οι εγγραφές καθώς η παρουσία των γονέων πρέπει να είναι αυτοπρόσωπη.

Συνολικά φέτος περί τα 330 παιδιά θα γίνουν αποδεκτά, αριθμός σχεδόν αμετάβλητος σε σχέση με πέρυσι, με τον Γιάννη Μανάρα να επισημαίνει ότι υπάρχει επαρκές προσωπικό, εκπαιδευτικό και βοηθητικό για τη λειτουργία των δομών ενώ αναμένεται επιπλέον ενίσχυση μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ