12.5.2020 19:49

Στη "σέντρα" από την Ένωση Καταναλωτών η κακή ποιότητα οδοστρώματος

Το ζήτημα της κακής ποιότητας οδοστρώματος σε διάφορα σημεία της πόλης της Χίου, θίγει μέσα από ανακοίνωσή της η Ένωση Καταναλωτών του νησιού ζητώντας την παρέμβαση των αρμοδίων ώστε να αποκατασταθεί η ασφάλεια.

Αναλυτικά αναφέρει:

Η Ένωση Καταναλωτών Χίου έχει γίνει αποδέκτης πολλών παραπόνων από οδηγούς οχημάτων για την κακή ποιότητα τμήματος της Ε.Ο. Χίου -Καλλιμασιάς και συγκεκριμένα σε τμήματα των οδών

α) Ι. Χανδρή και Αερ. Ράλλη από τον Χριστό στο Βαρβάσι μέχρι και το Δημόσιο Γηροκομείο και β) της οδού Χίου - Καρφά από το εργοστάσιο της ΔΕΗ έως τη Λεωφ. Ενώσεως στο ύψος εργοστασίου Κώτη το οποίο προέκυψε από κακή κατασκευή έργου αποχέτευσης.

 Και τα δύο σημεία όπως γνωρίζουμε είναι ευθύνη της Περιφέρειας ! Παρότι οι κακοτεχνίες είναι εμφανείς δια γυμνού οφθαλμού , η ΕΝ.ΚΑ Χίου θα στείλει επιστολή στο Τ.Ε.Ε. Χίου ζητώντας την άμεση διενέργεια πραγματογνωμοσύνης από ειδικούς μηχανικούς ώστε να αποφανθούν για την ποιότητα του οδοστρώματος και στα δυο σημεία και το κατά πόσον είναι ασφαλής η κίνηση οχημάτων και δικύκλων μέρα και νύχτα καθώς και των πεζών όπου οι αποκαταστάσεις διέρχονται από πεζοδρόμια. Το έγγραφο θα κοινοποιήσουμε στον Περιφερειάρχη την Αστυνομική Διεύθυνση την Εισαγγελία και άλλες αρμόδιες αρχές.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ