12.5.2020 19:49

Στη "σέντρα" από την Ένωση Καταναλωτών η κακή ποιότητα οδοστρώματος

Το ζήτημα της κακής ποιότητας οδοστρώματος σε διάφορα σημεία της πόλης της Χίου, θίγει μέσα από ανακοίνωσή της η Ένωση Καταναλωτών του νησιού ζητώντας την παρέμβαση των αρμοδίων ώστε να αποκατασταθεί η ασφάλεια.

Αναλυτικά αναφέρει:

Η Ένωση Καταναλωτών Χίου έχει γίνει αποδέκτης πολλών παραπόνων από οδηγούς οχημάτων για την κακή ποιότητα τμήματος της Ε.Ο. Χίου -Καλλιμασιάς και συγκεκριμένα σε τμήματα των οδών

α) Ι. Χανδρή και Αερ. Ράλλη από τον Χριστό στο Βαρβάσι μέχρι και το Δημόσιο Γηροκομείο και β) της οδού Χίου - Καρφά από το εργοστάσιο της ΔΕΗ έως τη Λεωφ. Ενώσεως στο ύψος εργοστασίου Κώτη το οποίο προέκυψε από κακή κατασκευή έργου αποχέτευσης.

 Και τα δύο σημεία όπως γνωρίζουμε είναι ευθύνη της Περιφέρειας ! Παρότι οι κακοτεχνίες είναι εμφανείς δια γυμνού οφθαλμού , η ΕΝ.ΚΑ Χίου θα στείλει επιστολή στο Τ.Ε.Ε. Χίου ζητώντας την άμεση διενέργεια πραγματογνωμοσύνης από ειδικούς μηχανικούς ώστε να αποφανθούν για την ποιότητα του οδοστρώματος και στα δυο σημεία και το κατά πόσον είναι ασφαλής η κίνηση οχημάτων και δικύκλων μέρα και νύχτα καθώς και των πεζών όπου οι αποκαταστάσεις διέρχονται από πεζοδρόμια. Το έγγραφο θα κοινοποιήσουμε στον Περιφερειάρχη την Αστυνομική Διεύθυνση την Εισαγγελία και άλλες αρμόδιες αρχές.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ