9.2.2023 13:39

Προσφορά 250 έργων του Μπάμπη Κοιλιάρη υπέρ των σεισμόπληκτων Τουρκίας και Συρίας

Την προσφορά των έργων του για την ενίσχυση των σεισμόπληκτων σε Τουρκία και Συρία ανακοινώνει ο Μπάμπης Κοιλιάρης. Αναλυτικά αναφέρει:

«ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! 

Μετά από την προσωπική μου συμβολή στην ενίσχυση του έργου των διασωστικών ομάδων στις σεισμόπληκτες περιοχές, Τουρκίας και Συρίας, προκαλώ την ευαισθητοποίηση του κοινού ώστε να συνδράμει τους σεισμόπληκτους, αγοράζοντας ένα έργο μου. 

Το κάθε χρηματικό ποσό στο 100% θα κατατίθεται σε λογαριασμό (με ατομική απόδειξη) στον παγκόσμιο οργανισμό AVAAZ του οποίου είμαι μέλος. 

Προσφέρω λοιπόν 250 έργα μου διαστάσεων 30χ40 εκ. στο προσιτό κόστος των 50€ το καθένα. Τα έργα είναι γνωστά Χιώτικα τοπία που έγιναν μέσα από της εκπομπές μου στην τηλεόραση τα τελευταία 9 χρόνια.

Επικοινωνία μέσω Εμαιλ. babis1goo@gmail.com. το ποσό θα κατατίθεται στο Paypal και τα έργα θα παραδίδονται στο εργαστήρι μου Α' παρ. Αγ. Ερμιόνης 1 Χίος».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ