3.7.2015 13:20

Πληρωμή επιδομάτων-παροχών ΟΑΕΔ από την Εθνική Τράπεζα

Από τα υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος που εξυπηρετούν τους συνταξιούχους,θα μπορούν να εισπράττουν το επίδομα ανεργίας του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού,οι επιδοτούμενοι άνεργοι,που δεν διαθέτουν κάρτα ανάληψηψης μετρητών.

Το μέτρο ελήφθη έπειτα από σχετική απόφαση του υπουργού των Οικονομικών και ισχύει από σήμερα στις 12 το μεσημέρι και για όσο διάστημα κρατήσει η τραπεζική αργία και το συνολικό εφάπαξ καταβλητέο ποσό σε καθέναν θα είναι 120 ευρώ κατά ανώτατο όριο.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΟΑΕΔ, από τα υποκαταστήματα της Εθνικής μπορούν να εξυπηρετηθούν οι επιδοματούχοι του Οργανισμού, που λαμβάνουν τακτικά επιδόματα ανεργίας, επιδόματα μακροχρόνια ανέργων, βοηθήματα ανεργίας αυτοτελώς και ανεξαρτήτων απασχολουμένων.

Για μπορέσουν να εισπράξουν οι δικαιούχοι, θα πρέπει να προσκομίσουν στην τράπεζα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο, και το βιβλιάριο καταθέσεων το οποίο έχουν δηλώσει στον ΟΑΕΔ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ