6.7.2015 10:19

Μπαζώνουν τον Μαλαγκιώτη

Το μπάζωμα του ποταμού Μαλαγκιώτη καταγγέλλει με ανακοίνωση του ο Σύλλογος οικολογίας Χίου, ζητώντας από τον Δήμο τον οποίο κατηγορεί γι αυτή την ενέργεια να σταματήσει αμέσως τη ρίψη μπαζών και την κοπή των καλαμιών.

Η καταγγελία

«Πρόσφατα δεχτήκαμε τις καταγγελίες από μέλος του Συλλόγου μας για μπάζωμα των εκβολών του Μαλαγκιώτη. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ.

Κάπου θεωρούμε ότι θα πρέπει να σταματήσει η καταστροφή. Πλέον με προεδρικό διάταγμα οι μικροί υγρότοποι προστατεύονται.

Δήμαρχε, σου υπενθυμίζουμε ότι επί χρόνια ήσουν πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος & Πολιτισμού. Ελπίζουμε και είμαστε σίγουροι ότι και τώρα σαν Δήμαρχος συνεχίζεις να ενδιαφέρεσαι για το Περιβάλλον .

Ζητούμε λοιπόν εδώ και τώρα να σταματήσει η κοπή των καλαμιών αλλά κύρια να σταματήσει η επιχειρούμενη εναπόθεση μπαζών στην εκβολή του ... Ούτε άδειες υπάρχουν ούτε και φυσικά νομιμοποιείστε στο να καταστρέψετε ένα υδροβιότοπο. (Αλήθεια ποιος έδωσε εντολές για το μπάζωμα ; )

Απαιτούμε να σταματήσει η εκπόρνευση του υγροτόπου του Μαλαγκιώτη. Απαιτούμε να απομακρυνθούν άμεσα τα μπάζα από την κοίτη. Σεβαστείτε επιτέλους το περιβάλλον του Νησιού και σταματήσετε να καταστρέφετε τα ποτάμια.», καταλήγει η καταγγελία του Συλλόγου

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ