Κοινωνία

6/7/15 10:19

τελ. ενημ.: 6/7/15 10:19

Μπαζώνουν τον Μαλαγκιώτη

Το μπάζωμα του ποταμού Μαλαγκιώτη καταγγέλλει με ανακοίνωση του ο Σύλλογος οικολογίας Χίου, ζητώντας από τον Δήμο τον οποίο κατηγορεί γι αυτή την ενέργεια να σταματήσει αμέσως τη ρίψη μπαζών και την κοπή των καλαμιών.

Η καταγγελία

«Πρόσφατα δεχτήκαμε τις καταγγελίες από μέλος του Συλλόγου μας για μπάζωμα των εκβολών του Μαλαγκιώτη. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ.

Κάπου θεωρούμε ότι θα πρέπει να σταματήσει η καταστροφή. Πλέον με προεδρικό διάταγμα οι μικροί υγρότοποι προστατεύονται.

Δήμαρχε, σου υπενθυμίζουμε ότι επί χρόνια ήσουν πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος & Πολιτισμού. Ελπίζουμε και είμαστε σίγουροι ότι και τώρα σαν Δήμαρχος συνεχίζεις να ενδιαφέρεσαι για το Περιβάλλον .

Ζητούμε λοιπόν εδώ και τώρα να σταματήσει η κοπή των καλαμιών αλλά κύρια να σταματήσει η επιχειρούμενη εναπόθεση μπαζών στην εκβολή του ... Ούτε άδειες υπάρχουν ούτε και φυσικά νομιμοποιείστε στο να καταστρέψετε ένα υδροβιότοπο. (Αλήθεια ποιος έδωσε εντολές για το μπάζωμα ; )

Απαιτούμε να σταματήσει η εκπόρνευση του υγροτόπου του Μαλαγκιώτη. Απαιτούμε να απομακρυνθούν άμεσα τα μπάζα από την κοίτη. Σεβαστείτε επιτέλους το περιβάλλον του Νησιού και σταματήσετε να καταστρέφετε τα ποτάμια.», καταλήγει η καταγγελία του Συλλόγου

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση