12.3.2021 12:21

Κορυφώνεται η χιώτικη Αποκριά με την "e-Mostra αλλιώς"

Θεματικές γωνιές στο χωριό των Θυμιανών και Παιχνίδια στην ιστοσελίδα του ΜΕΟΘ

Καθώς η "e-Mostra αλλιώς" πλησιάζει στην κορύφωση της, το χωριό των Θυμιανών έχει στολιστεί με θεματικές γωνιές όπως και η πόλη της Χίου. Κάθε γωνιά και μια θεματική. Άλλη είναι αφιερωμένη στα παιδιά, άλλη στο έθιμο και την ιστορία του, άλλη σατιρίζει την πανδημία και άλλη είναι αφιερωμένη στους κουδουνάτους (Gallery Mostra). Κάθε γωνιά και παιχνίδι. Σας προτρέπουμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΜΕΟΘ, την σελίδα F/b ΜΕΟΘ και το instagram προφίλ meoth_chios καθώς εδώ και 21 ημέρες χαμογελάμε καθημερινά μέσα από την "e-Μostra αλλιώς". Γιατί φέτος γιορτάζουμε με ασφάλεια!

 

Η "e-Mostra αλλιώς" είναι πολυδιάστατη και πολυθεματική. Σίγουρα όμως είναι ψυχαγωγική και ασφαλής. Παιχνίδια, λοιπόν, με θέμα τη Μόστρα και τον Μ.Ε.Ο.Θ φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα του συλλόγου και θα τα βρείτε εδώ. Ίσως θα θέλατε να συμπεριλάβετε κάποιο παιχνίδι σε κάποια ανάρτηση σας δίνοντας της έτσι έναν τόνο πιο αποκριάτικο!

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ