23.10.2023 14:08

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι κάτοικοι της Βόρειας Χίου ενάντια στην υποβάθμιση – Βίντεο

Μπροστάρης η Περιφέρεια που προχωρά σε κλείσιμο της Π.Ε. Χίου την Τετάρτη

Στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, προχωρούν οι κάτοικοι της Βόρειας Χίου, στη σκιά του λουκέτου στο τοπικό υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Καρδάμυλα, που άμεσα υποβαθμίζει Καρδάμυλα, Βίκυ, Αμάδες, Καμπιά, Συκιάδα, Λαγκάδα και Παντουκειός.

Το πρωί της Δευτέρας οι κάτοικοι προχώρησαν σε κινητοποίηση μπροστά από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, διαδηλώνοντας κατά του κλεισίματος των ΕΛΤΑ ενώ λίγη ώρα αργότερα απέκλεισαν το κεντρικό υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην πόλη της Χίου.

Την ίδια ώρα, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μετά τη συνάντηση των κατοίκων με τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη, το πρωί του Σαββάτου, προχωρά στο κλείσιμο των υπηρεσιών της την Τετάρτη, καθότι, σύμφωνα με τον Παντελή Βρουλή, την Τετάρτη προγραμματίζεται μεγάλη κινητοποίηση.

Δημοσιεύτηκε από Εφημερίδα Πολίτης στις Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023

Ήδη η συντονιστική επιτροπή των Καρδαμύλων καλεί τους καταστηματάρχες της Β.Α Χίου να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 25/10/23 με κλείσιμο των καταστημάτων τους από τις 10.00 π.μ έως 13.00 μ.μ

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ