12.2.2024 14:31

Εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ζητά ο Σύλλογος Τριτέκνων Χίου - Βίντεο

Την καθιέρωση εκπτωτικής πολιτικής στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με προορισμό το Βόρειο Αιγαίου για τους τρίτεκνους, ζητά μέσα από επιστολή του σε φορείς της Χίου ο Σύλλογος Τριτέκνων του νησιού, με τον πρόεδρό του Αργύρη Γιαμά, να εξηγεί ότι η συγκεκριμένη πολιτική στα εισιτήρια, υπάρχει ήδη σε άλλα νησιά στην Ελλάδα αλλά όχι στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Όπως εξήγησε, η συγκεκριμένη επιστολή, η οποία κοινοποιείται τόσο στις ναυτιλιακές εταιρείες όσο και στο Υπουργείο Ναυτιλίας, έρχεται σε μία ιδιαίτερη χρονική στιγμή καθώς στο τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός για την ανάληψη των άγονων γραμμών από ναυτιλιακές εταιρείες.

«Αξίζει να τονίσουμε ότι η εκπτωτική πολιτική δεν θα ωφελήσει μόνο τις τρίτεκνες οικογένειες που διαμένουν σε αυτά τα νησιά, αλλά και όλες τις άλλες πανελλήνια, αφού θα αποτελέσει κίνητρο να επιλέξουν ως προορισμό για τις διακοπές τους τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, οδηγώντας σε αύξηση του τουριστικού εισοδήματος των νησιών μας», εξήγησε ο κ. Γιαμάς.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ