12.4.2023 14:17

Εγκαινιάζεται το Κέντρο Έρευνας Μαστίχας

Τα εγκαίνια θα τελεστούν από τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της AstraZeneca sir Μενέλαο Πάγκαλο

Το Σάββατο 29 Απριλίου και ώρα 12:00, στην Καλλιμασιά της Χίου θα τελεσθούν τα εγκαίνια του Κέντρου Έρευνας Μαστίχας. Μεταξύ των καλεσμένων θα είναι σημαντικοί εκπρόσωποι της Ακαδημαϊκής και Επιχειρηματικής κοινότητας καθώς και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Τα εγκαίνια του Κέντρου Έρευνας θα τελέσει, ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της AstraZeneca, Sir Μενέλαος Πάγκαλος. Επίτιμη καλεσμένη είναι η Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χριστιάνα Καλογήρου.

Ο Αγιασμός θα γίνει από τον Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών Μάρκο.

Στο πρόγραμμα των εγκαινίων περιλαμβάνονται 10λεπτες ξεναγήσεις των προσκεκλημένων από το Επιστημονικό προσωπικό στους υψηλής τεχνολογικής ενσωμάτωσης χώρους και εγκαταστάσεις του Κέντρου Έρευνας.

Μετά το πέρας των ξεναγήσεων θα πραγματοποιηθεί κοινή πανηγυρική συνεδρίαση του Διοικητικού και του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΚΕΜ, υπό την προεδρία του Sir Μενέλαου Πάγκαλου.

Λόγω της περιορισμένης έκτασης των εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος χώρου, στην τελετή των εγκαινίων θα παραστούν όσοι έχουν παραλάβει ονομαστικές προσκλήσεις.

Για το Κοινό το Κέντρο Έρευνας Μαστίχας θα είναι ανοικτό τις Κυριακές 30 Απριλίου, 7 και 14 Μαΐου από 10:00- 14:00.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ