18.3.2016 12:31

Δεν βάζουν μυαλό στη Λαγκάδα

Την αγανάκτηση του Αντιδημάρχου Βόρειας Χίου Μ. Φαφαλιού προκαλεί η δράση ασυνείδητων κατοίκων της Λαγκάδας που έπειτα από τον καθαρισμό των δύο ποταμών του χωριού, κλάδεψαν τα δέντρα τους ρίχνοντας τα κλαδιά και πάλι στον ποταμό.

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε για να καθαριστούν οι δύο ποταμοί στη Λαγκάδα ώστε να αποφύγουμε τις καταστροφικές πλημμύρες των προηγούμενων χρόνων, κάποιοι ασυνείδητοι που αδιαφορούν για τον τόπο τους και τους συγχωριανούς τους αφού κλάδεψαν τα δέντρα τους πέταξαν τα κλαδιά στον ποταμό!  Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους αυτοί που έφεραν το  ποταμό σε αυτή την κατάσταση και ας φροντίσουν το συντομότερο να επανέλθει στην προηγούμενη μορφή του αλλιώς ο Δήμος θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να προβεί σε κυρώσεις που ορίζει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις. Παρακαλώ τους Λακγαδούσους να καταγγέλλουν και όχι να  καλύπτουν  τέτοια περιστατικά», ανέφερε στον «π» ο αντιδήμαρχος. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ