28.10.2018 14:52

BINTEO – ΦΩΤΟ| Παρέλαση εθνικής υπερηφάνειας και μηνυμάτων στην απέναντι πλευρά του Αιγαίου

Με μηχανοκίνητη παρουσία ο Στρατός και το Λιμενικό

Με ισχυρά μηνύματα στην απέναντι πλευρά του Αιγαίου που συνεχίζει να αμφισβητεί τις διεθνείς συμβάσεις και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας στο Αιγαίο, συνοδεύτηκε η παρέλαση των πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων το μεσημέρι της Κυριακής στην Οδό Δημοκρατίας.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπ. Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ "π"

Μπροστά στο ενθουσιώδες πλήθος που από νωρίς κατέκλεισε το κέντρο της πόλης παρέλασαν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χίου, τα πολιτιστικά και τα αθλητικά σωματεία του νησιού, οι Πρόσκοποι και οι Οδηγοί, Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού καθώς και τα Τάγματα Εθνοφυλακής της Ταξιαρχίας με τις πολεμικές σημαίες της 96 ΑΔΤΕ.

Οι νέες παρουσίες

Στη φετινή παρέλαση για πρώτη φορά παρέλασε η Ένωση Αγιοπαρασκευουσίων Κρήνης Μικράς Ασίας, δεχόμενη το πιο θερμό χειροκρότημα αλλά και οι μαθητές του Ιδιωτικού Ναυτικού Λυκείου της "Τσάκος Ναυτικά Εκπαιδευτήρια".

Επιπλέον για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε μηχανοκίνητη παρέλαση του Στρατού αλλά και του Λιμενικού με το τελευταίο να παρελαύνει με ένα τζιπ και 2 δίκυκλες μοτοσικλέτες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ "π"

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ