16.12.2015 14:44

Από την πίσω πόρτα του αεροδρομίου στη... ΒΙΑΛ [ΒΙΝΤΕΟ]

ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ HOT SPOT ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ

Στη Χίο βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας, ο οποίος έφτασε στο νησί με ελικόπτερο τελικά και αφού τον υποδέχθηκαν οι τοπικές αρχές έφυγε με ταχύτητα αστραπής για τη ΒΙΑΛ, προκειμένου να δει από κοντά τους χώρους όπου η κυβέρνηση προτίθεται να εγκαταστήσει και να λειτουργήσει hot spot.

Τον Πρωθυπουργό υποδέχθηκαν οι βουλευτές του νησιού, Ανδρ. Μιχαηλίδης και Ν. Μηταράκης, ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης, ο δήμαρχος Μαν. Βουρνούς και ο μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος.

Χωρίς  να κάνει δηλώσεις, ως αντέγκληση προς το καλωσόρισμα ο Αλ. Τσίπρας συνεχάρη τους τοπικούς άρχοντες για όσα έχουν καταφέρει για την αντιμετώπιση του προσφυγικού λέγοντας πως γνωρίζει πως ένα μικρό νησί σαν τη Χίο έχει σηκώσει στις πλάτες του επάξια ένα βαρύ φορτίο.

Εκείνο που δεν είδε ο κ. Τσίπρας ήταν οι συγκεντρωμένοι που διαμαρτύρονταν έξω από τις κλειστές πόρτες του αεροδρομίου. Ο αριθμός τους λίγος και κυρίως αποτελούνταν από πρώην μέλη της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ κι άλλους πολίτες που ακολούθησαν το κάλεσμα της Πρωτοβουλίας πολιτών για συγκεντρωση διαμαρτυρίας έξω από το αεροδρόμιο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ήταν περισσότεροι οι Αστυνομικοί από τοςυ διαμαρτυρόμενους..

Το αεροδρόμιο, είχε κλείσει από την  αστυνομία, τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα, εφαρμόζοντας το πρωτόκολλο ασφαλείας που προβλέπεται για τον Πρωθυπουργό, σύμφωνα με τους υπεύθυνους. Εντούτοις  οι κλειστές πόρτες και κυρίως η επιλογή φυγάδευσης του Αλ. Τσίπρα από την πίσω πόρτα για να μην καθυστερήσει (;) ή να μην έρθει σε επαφή με τους διαμαρτυρόμενους δημιούργησε αρνητικές εντυπώσεις.

Αμέσως μετά τη ΒΙΑΛ όπου αναμένεται να κάνει δηλώσεις ο κ. Τσίπροας θα μεταβεί και πάλι στο αεροδρόμιο για να αναχωρήσει για Λέρο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ