8.4.2022 9:29

Στα Καρδάμυλα η ομάδα των εκπαιδευτικών Erasmus

Ο Πολιτιστικός Τομέας της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων είχε την τιμή και την χαρά να υποδεχτεί και να ξεναγήσει στις 7/4/22 τους εκπαιδευτικούς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χίου, το οποίο εκπονεί το πρόγραμμα Erasmus #Be-friends with natural# με σχολεία από την Τουρκία, την Βουλγαρία την Πολωνία και την Ιταλία.

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος πραγματοποιήθηκε στη Χίο συνάντηση των εταίρων από τις 4 Απριλίου ως τις 8 Απριλίου 2022. Η ομάδα των εκπαιδευτικών επισκέφτηκε τα Καρδάμυλα και περιηγήθηκε στα Άνω Καρδάμυλα μαζί  με τους κύριους Αλέκο Καραμούζο και Χρήστο Μιχαλιό. Τέλος δόθηκαν αναμνηστικά που είχαν θέμα τα Καρδάμυλα από τα παιδιά και τις εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ  Καρδαμύλων.

«Η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χίου κα. Ε. Κωστάζου ευχαριστεί θερμά τον Πολιτιστικό Τομέα της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων τους κ. Α. Καραμούζο τον κ. Χ. Μιχαλιό  που μας ακολούθησαν και μας ενημέρωσαν για τα μνημεία των Άνω Καρδαμύλων όπως επίσης ευχαριστεί και τον κ. Ιάσωνα Ψωμαδάκη για την μετάφραση στα αγγλικά της παρουσίασης στους εκπαιδευτικούς» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ