Χωριά

16/1/19 11:28

τελ. ενημ.: 16/1/19 11:29

Οριστικό το λουκέτο της Εθνικής στα Καρδάμυλα

Η διοίκηση της τράπεζας απάντησε σήμερα ότι το κλείσιμο είναι μέρος του γενικότερου σχεδιασμού αναμόρφωσης του δικτύου της

Απάντηση στην επιστολή του βουλευτή Ανδρέα Μιχαηλίδη σχετικά με το υποκατάστημα Καρδαμύλων έστειλε η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας. Στην απάντησή της, η τράπεζα εντάσσει την απόφασή της για κατάργηση του υποκαταστήματος σε γενικότερο σχεδιασμό «εκσυγχρονισμού και αναμόρφωσης» του δικτύου της.

«Παρ’ όλα αυτά, δεν εξηγεί αυτόν τον σχεδιασμό και, κυρίως, δεν απαντά στα συγκεκριμένα ζητήματα που καθιστούν αναγκαία τη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος και τα οποία τέθηκαν από τον Α. Μιχαηλίδη στην επιστολή του, αλλά και συνολικά από φορείς της Χίου και κατοίκους της περιοχής.

Ως εκ τούτου, η απόφαση της τράπεζας κρίνεται ως αδικαιολόγητη και ανάλγητη, δεδομένου ότι πρόκειται για απομακρυσμένη περιοχή ενός ακριτικού νησιού. Κρίνουμε δεαπαξιωτική τη στάση της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας απέναντι στις ανάγκες των πολιτών, οι οποίοι είναι τελικά και οι βασικοί υποστηρικτές του τραπεζικού συστήματος», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο του Βουλευτή.

 

Σχόλια άρθρου: 0