11.10.2021 11:17

Κυριακάτικο σεργιάνι στα Καρδάμυλα

Ένα υπέροχο σεργιάνι στα Καρδάμυλα δώρισε ο Πολιτιστικός Τομέας της Τ.Κ. Καρδαμύλων με οδηγό τον κ. Χρήστο Μιχαλιό στους επισκέπτες του Φυσιολατρικού Περιπατητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Χίου ΠΕΡΙΠΑΤΕΙΝ την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021. Προηγήθηκε σύντομη αδελφοποίηση των δύο φορέων για την διαμόρφωση αυτής της όμορφης σχέσης συνεργασίας την οποία επιμελήθηκαν η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Τομέα κ. Δώρα Σαββοπούλου και ο πρόεδρος του ΠΕΡΙΠΑΤΕΙΝ κ. Μιχάλης Κλούβας. Ο περίπατος ξεκίνησε από την πλατεία Καμπανάρη, συνεχίστηκε στον Αγ.Νικόλα Πριναρίτη(Κρικά), στην Αγ. Κυριακή, στην Παναγία Υπαπαντή, στον Αγ. Λουκά και στο Εκκλησιαστικό του Μουσείο και στα Σπήλια.

Εκεί, ο Δημήτρης Ψωμαδάκης, ο Χρήστος Μιχαλιός και η Δέσποινα Γεμέλου μετάγγισαν στους φιλοξενούμενους στοιχεία από την ιστορία, την λαογραφία και την κοινωνική ζωή του τόπου. Το σεργιάνι ολοκληρώθηκε με γεύμα σε ταβέρνες της περιοχής. Η περιήγηση στα Καρδάμυλα θα ολοκληρωθεί με επόμενο περίπατο στο Μάρμαρο, στον προσφυγικό οικισμό, στις αρχαιότητες και στην Παναγία Ζώνη. Οι επισκέπτες ευχαρίστησαν τον Τομέα Πολιτισμού και τους Καρδάμυλιτες για την υπέροχη περιήγηση και την εκπληκτική φιλοξενία τους.

Για το κέρασμα που δόθηκε στους επισκέπτες ο Πολιτιστικός Τομέας ευχαριστεί τον κ. Μ. Μαυρή, την κ. Ρούλα Μπακόλα, την κ. Καλλιόπη Παντελάκη και την κ. Βαλεντία Μελιτζάνη.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ