22.1.2023 10:39

Η εγκατάλειψη της Αμανής

- Δεν με ενδιαφέρουν οι αγροτικοί δρόμοι της Αμανής διότι δεν προσφέρουν τίποτα. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι οι αγροτικοί δρόμοι της Νοτίου Χίου όπου από τα μαστιχόδεντρα εισπράττομε γύρω στα 2.500.000 ευρώ τον χρόνο!!!!!

- Δηλαδή κύριε αντιδήμαρχε με άλλα λόγια μας λέτε να εγκαταλείψομε τα χωριά της Αμανής και να σας παραδώσομε τα κλειδιά.

- Δεν φταίω εγώ που εγκαταλείφθηκαν τα χωριά. Εγώ ανέλαβα αντιδήμαρχος Αμανής την στιγμή που οι δύο προηγούμενοι παραιτήθηκαν μη αντέχοντας το βάρος των προβλημάτων. Εγώ είμαι για τα δύσκολα και δεν κολώνω.

- Κύριε αντιδήμαρχε διάβασα στον Χιακό τύπο ότι ο Δήμος Χίου εξασφάλισε 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την αγροτική οδοποιία της Χίου. Μπορείτε να μου πείτε τι ποσό θα πέσει στους αγροτικούς δρόμους της Αμανής?

- Γιά την κατάσταση της Αμανής φταίει η προηγούμενη δημοτική αρχή και η τότε αντιδήμαρχός της !!!!!

- Κύριε αντιδήμαρχε βγαίνετε εκτός θέματος . Κύριε αντιδήμαρχε πως θα αισθανθείτε όταν μάθετε ότι εγώ σαν λάτρης της Αμανής θα διαθέσω κάποια χρήματα προκειμένου να φτειάξω τους αγροτικούς δρόμους που πάνε στα χωράφια μου? Εγώ θα το πω όνειδος για την δημοτική αρχή.

- Πως λέγεσαι?

- Τι σημασία έχει το ονομά μου. Πέστε με λάτρη της Αμανής.

Αυτά και άλλα πολλά τραγελαφικά συζητήθηκαν σε κάποιο χωριό της Αμανής σε μια σύσκεψη πριν ένα μήνα όπου έλαβαν μέρος ο αντιδήμαρχος Αμανής, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου και 11 κάτοικοι.

Φυσικά ΠΡΟΚΑΛΩ τον αντιδήμαρχο να διαψεύσει τον ανωτέρω διάλογο.

Μετά την σύσκεψη αναγκάσθηκα να πληρώσω ιδιώτη και να φτειάξω τους δρόμους που οδηγούν στα χωράφια μου προκειμένου να μην γίνουν δάσος.

Βλέπω τελευταία στο Πυτιός και στα Καρδάμυλα οι αγροτικοί δρόμοι να βελτιώνονται και να τσιμεντοστρώνονται.

Χαίρομαι.

Κάποιοι λένε ότι είναι ρουσφέτια.

Δεν με ενδιαφέρει.

Ολοι οι αγροτικοί δρόμοι της Χίου όπου και να βρίσκονται πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση.

Ομως όλοι εμείς που λατρεύομαι την Αμανή ας μάθομε το σκεφτικό του αντιδημάρχου το οποίο το χαρακτηρίζω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Οπως θα δείτε στις φωτο, αναγκάστηκα και πλήρωσα ιδιώτη να φτειάξω κάποιους δρόμους στην Αμανή διότι δεν χαρίζω κανένα χωράφι σε κάποιον ανίκανο και άσχετο με τον τόπο αντιδήμαρχο.

Φυσικά τον προκαλώ να με διαψεύσει!!!!

Αλέκος Καραμούζος

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ