8.7.2023 15:00

Τα «σήκωσε όλα» το «Νήσος Σάμος» στο λιμάνι της Χίου – Βίντεο

Μία ελαφρά πρόσκρουση του πλοίου «Νήσος Σάμος» κατά την είσοδό του στον λιμένα της Χίου και συγκεκριμένα στον νότιο λιμενοβραχίονα, ήταν αρκετή για να προκληθούν σημαντικές ζημιές στην χερσαία ζώνη του λιμένα.

Από άγνωστη αιτία, το πλοίο κατά την είσοδό του στον λιμένα, ακούμπησε ελαφρά πάνω στον λιμενοβραχίονα με αποτέλεσμα οι πλάκες στην χερσαία ζώνη να αποκολληθούν και τα βράχια να μετακινηθούν προκαλώντας σημαντικές ρηγματώσεις.

Το σημείο αποκλείστηκε άμεσα από στελέχη του Λιμενικού Ταμείου Χίου αφού οι ζημιές είναι εκτεταμένες ενώ στο πλοίο, σύμφωνα με πληροφορίες του Politischios.gr, δεν έχει υποστεί κάποια σοβαρή ζημιά, όπως τουλάχιστον φαίνεται από την πρώτη αυτοψία των δυτών που το επιθεώρησαν.

Δημοσιεύτηκε από Εφημερίδα Πολίτης στις Σάββατο, 8 Ιουλίου 2023

Το πλοίο προέρχονταν από το Λιμάνι της Μυτιλήνης με τελικό προορισμό το Λιμάνι του Πειραιά και μετέφερε 277 επιβάτες, 88 μέλη πληρώματος και 61 ΙΧ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ