26.6.2020 21:49

Σειρά παρεμβάσεων στο αλιευτικό καταφύγιο του Καστέλλου

Το αλιευτικό καταφύγιο Αγίας Παρασκευής Καστέλλου επισκέφθηκε ο πρόεδρος  του Λιμενικού Ταμείου Χίου Κυριάκος Ζωάνος, προκειμένου να ενημερωθεί για μια σειρά από σημαντικές εργασίες, ηλεκτροφωτισμού, καθαριότητας, κλάδεμα δέντρων και άλλων αισθητικών παρεμβάσεων  που με δική του πρωτοβουλία  πραγματοποιήθηκαν στους χώρους αρμοδιότητας της υπηρεσίας του και βελτίωσαν ακόμη περισσότερο την εικόνα και τη λειτουργία του αλιευτικού καταφυγίου. 

"Οι παρεμβάσεις που  πραγματοποιήθηκαν όχι μόνο βελτιώνουν την εργασία των αλιέων, αλλά και την ποιότητα ζωής όλων των πολιτών της περιοχής. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και το Λιμενικό Ταμείο  για την αγαστή συνεργασία και το ενδιαφέρον που επιδεικνὐουν καθημερινά για την αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών του αλιευτικού καταφυγίου της περιοχής μας", αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι κάτοικοι της περιοχής

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ