21.2.2024 14:53

Κλείνει η οδός Κοραή για τη μεταφορά των προκάτ αιθουσών του 3ου Γυμνασίου

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χίου ενημερώνει ότι πρόκειται να ξεκινήσει να μεταφέρει προκάτ αίθουσες στο 3ο Γυμνάσιο Χίου για τις ανάγκες στέγασης των μαθητών. 

Η μεταφορά θα ξεκινήσει την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 από τις 12:00εως 18:00 μ.μ και θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες 23/2, 24/2 και 26/2. Για την μεταφορά και την τοποθέτηση στον αύλειο χώρο του σχολείου, απαιτείται το κλείσιμο της οδού Κοραή. Οι ώρες που θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος δεν θα είναι συνεχόμενες, αλλά θα κλείνει όταν καταφθάνει ο γερανός. 

Το κλείσιμο της οδού θα πραγματοποιηθεί με μέσα και προσωπικό της Υπηρεσίας και θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των διερχομένων και περίοικων. Ο χρόνος που θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος, θα είναι ο ελάχιστος δυνατός, ώστε να επιτευχθεί η λιγότερη ταλαιπωρία-όχληση των κατοίκων και των διερχόμενων οχημάτων. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ