16.3.2021 13:43

Για 2 χρόνια η μίσθωση των παραλιών από τον Δήμο Χίου

Αναλυτικά οι τιμές και τα χρονικά περιθώρια

Ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι και τις 20 Απριλίου η διαδικασία κατάθεσης προσφορών και εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη 2ετή μίσθωση παραλιών της Χίου από τον Δήμο.

Πρόκειται για συνολικά 24 παραλίες σε όλη τη Χίο με τιμές από 10 έως και 23 ευρώ ανά τ.μ..

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στον Δήμο εφ’ όσον είναι ιδιοκτήτες όμορων με αιγιαλό ξενοδοχειακών εν γένει επιχειρήσεων ή καταστημάτων αναψυχής, η οποία θα συνοδεύεται από τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φορολογική ενημερότητα τελευταίου τριανταήμερου (30 ημέρες)

2. Άδεια λειτουργίας / γνωστοποίηση λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά περίπτωση.

3. Έναρξη δραστηριότητας στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. επιχείρησης υπαγόμενης στις επιτρεπτές από τις διατάξεις του άρθρου 13 του ν. 2971/2001, χρήσεις

4. Πιστοποιητικό περί μη οφειλής στον Δήμο

5. Τοπογραφικό διάγραμμα με αναφορά στις συντεταγμένες της έκτασης και το εμβαδόν της, με επιμέλεια του αιτούντα, σε υπόβαθρο ορθοφωτοχάρτη του άρθρου 11 του ν. 4281/2014, ή σε υπόβαθρο ορθοφωτοχάρτη από την εφαρμογή «OPEN» της ΕΚΧΑ ΑΕ., ή σε απόσπασμα του τοπογραφικού διαγράμματος καθορισμού οριογραμμών αιγιαλού και παραλίας όπου αυτός υφίσταται (εις τριπλούν) σύμφωνα με την ΚΥΑ Δ1Α/ΓΠ.ΟΙΚ. 30603/15.05.2020 όπως τροποποιήθηκε με την ΔΙΑ/ΓΠ.ΟΙΚ 31972/22.05.2020 με την παράλληλη πέντε (5) μέτρα από την ακτογραμμή. (εις τριπλούν)

6. Μισθωτήριο της Ε.Τ.Α.Δ. Α.Ε. εφόσον παρεμβάλλεται δημόσιο κτήμα

7. Εφόσον η αίτηση υποβάλλεται από εταιρεία θα πρέπει να υπογράφεται από το νόμιμο εκπρόσωπό της και η ιδιότητά του να προκύπτει από νόμιμο προσκομιζόμενο έγγραφο (π.χ. καταστατικό).

Επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την προστασία των πολιτών από την πανδημία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσέρχονται στην Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης (Βενιζέλου 75) μόνο κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο: 2271353117 εκτός Δευτέρας και Τρίτης.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ