17.11.2022 15:04

Έπεσαν οι υπογραφές για ένα σημαντικό έργο – Βίντεο

Ξεκινούν οι εργασίες σύνδεσης των Ταμπάκικων με την Λέτσαινα

 Στην υπογραφή της σύμβασης για ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο, αυτό της σύνδεσης των Ταμπάκικων με την Λέτσαινα, προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δήμος Χίου με την ανάδοχο εταιρεία ΤΕΧΝΕΤ.

Ο δρόμος, σύμφωνα με τη σύμβαση θα πρέπει να είναι έτοιμος μέσα σε 18 μήνες, με τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη να εξηγεί ότι παράλληλα είναι σε εξέλιξη και το δεύτερο πακέτων μελετών για τη σύνδεση της Λέτσαινας με τον περιφερειακό δρόμο της πόλης ώστε να υπάρχει άμεση σύνδεση των Ταμπάκικων με τον Περιφερειακό.

Ο συγκεκριμένος δρόμος, ξεκίνησε ήδη από το 2019, ωστόσο λόγω νομικών εμπλοκών στο ζήτημα των απαλλιτριώσεων και του καθορισμού τιμής μονάδας, καθυστέρησε σημαντικά.

Από την πλευρά του ο ανάδοχος του έργου Γιάννης Ζαννάρας, υποσχέθηκε άμεση έναρξη των εργασιών και τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων με την ευχή ότι δεν θα υπάρξει εμπλοκή από την πλευρά της αρχαιολογικής Υπηρεσίας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ