24.4.2023 11:06

Σε Αρμόλια, Σιδηρούντα, Βολισσό και Διευχά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών οι υποψήφιοι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αγγελική Βλάττα, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Μάριος Νεαμονιτάκης, Σεβαστή Πειραντάκου και κλιμάκιο μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου επισκέφθηκαν τα Αρμόλια, τη Σιδηρούντα, τη Βολισσό και τα Διευχά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Συνομίλησαν με τους πολίτες και διένειμαν προεκλογικό έντυπο υλικό. Κατά την επίσκεψή τους στη Βολισσό επισκέφθηκαν το λεγόμενο Πολυδύναμο Ιατρείο Βολισσού, όπου διαπίστωσαν την απόλυτη εγκατάλειψη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τις ηρωικές προσπάθειες που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι για τη στήριξή της. Επίσης επισκέφθηκαν τα Λημνιά, όπου το έργο του τουριστικού λιμένα έχει πλέον χαθεί, παρά την έγκριση και τη χρηματοδότησή του από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με προϋπολογισμό 1,2 εκατομμύρια ευρώ από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ