8.6.2022 11:21

Πανελλήνιες 2022 - ΓΕΛ: Οι απαντήσεις σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική από τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς

(Το άρθρο ανανεώνεται με βίντεο κατά τη διάρκεια της ημέρας)

Γενικός Σχολιασμός από τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Λατινικά:

Τα θέματα των Λατινικών ήταν για καλά προετοιμασμένους μαθητές καλύπτοντας όλο το φάσμα της ύλης. Στην ερώτηση εισαγωγής τέθηκε άσκηση αντιστοίχισης και όχι ανοιχτού τύπου που θα προβλημάτιζε περισσότερο τους μαθητές. Η γραμματική ήταν απαιτητική και το συντακτικό αναμενόμενο.

Χημεία:

Τα θέματα χαρακτηρίζονται από σαφείς διατυπώσεις και επιστημονική ακρίβεια. Καλύπτουν μεγάλο τμήμα της εξεταστέας ύλης. Ειδικώς οι ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής ήταν σχετικά εύκολες και το ίδιο ισχύει και για το Β θέμα εκτός του Β4 το οποίο θεωρείται ιδιαίτερα πρωτότυπο αλλά στα Φροντιστήρια Πουκαμισά είχαμε την ευτυχία να το θέσουμε στην τελική μας προσομοίωση. Το θέμα Γ αποτελείται από 3 ασκήσεις οι οποίες δεν παρουσιάζουν κάποια ιδιαίτερη δυσκολία .Στο θέμα Δ ήταν στα ιδιαίτερα SOS και η μεγάλη δυσκολία του διαγωνίσματος είναι στο Δ3ii. Οι τελευταίες 5 μονάδες είναι πράγματι δύσκολες.

Πληροφορική:

Το Α και Β θέμα είναι απαιτητικά και προσαρμοσμένα στην νέα ύλη. Το Γ και Δ αναμενόμενα με μια μικρή ιδιαιτερότητα στο Γ3Β και στο Δ2Β. Ένας καλά προετοιμασμένος υποψήφιος δεν θα αντιμετώπιζε πρόβλημα.

Δείτε περισσότερα εδώ

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ