10.7.2023 10:27

Ο βρεφονηπιακός παιδικός σταθμός “Αστερόσπιτο” άνοιξε την “αγκαλιά” και τις πόρτες του!

Ένας υπέροχος Βρεφονηπιακός Παιδικός Σταθμός, το "Αστερόσπιτο", στο Βροντάδο, στον παραλιακό δρόμο "Χατζηφραγκούλη Ανδρεάδη 167", στο "Βελονά", εγκαινιάστηκε στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, 8 Ιουλίου 2023. Ο κόσμος στον Αγιασμό και τα εγκαίνια ήταν πολύς και ξεναγήθηκε στους χαρούμενους και λειτουργικούς χώρους του "Αστερόσπιτου", που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Η Διευθύντρια Δαββέτα Ελεάννα Κοινωνική Λειτουργός, η Κουνάκη Ελένη Βρεφοκόμος και η Κριτούλη Ευγενία Νηπιαγωγός, μίλησαν στον "Πολίτη" για το "Αστερόσπιτο" και τη λειτουργία του.

Posted by Εφημερίδα Πολίτης on Monday, July 10, 2023

Το "Αστερόσπιτο" φιλοξενεί βρεφάκια από 8 (οκτώ) μηνών μέχρι 2,5 (δυόμιση) χρονών στο ένα τμήμα του... και νηπιάκια και προνηπιάκια από 2,5 (δυόμιση) χρονών μέχρι 4 (τεσσάρων) χρονών στο δεύτερο τμήμα του. Διαθέτει τρεις χώρους διδασκαλίας. Στον ένα φιλοξενούνται τα βρεφάκια μέχρι 1,5 (ενάμιση) ετών με την κυρία Αλεξάνδρα Κουναλάκη, στη δεύτερη αίθουσα βρίσκονται τα βρεφάκια από 1,5 (ενάμιση) ετών μέχρι 2,5 (δυόμιση) ετών με την κυρία Κουνάκη Ελένη και στην τρίτη, την μεγαλύτερη σε ηλικία "τάξη", του Βρεφονηπιακού Παιδικού Σταθμού "Αστερόσπιτο", με Δασκάλα την Κριτούλη Ευγενία έχουμε παιδάκια από 3 (τριών) έως 4 (τεσσάρων) ετών (λίγο πριν πάνε στο Προνήπιο δηλαδή και στην Υποχρεωτική Εκπαίδευση).

Στο "Αστερόσπιτο" υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά, γυμναστική-μουσική, με Γυμναστή και Μουσικό αντίστοιχα... βιβλία-παιχνίδια και μουσικά όργανα στις αίθουσες διδασκαλίας και φιλοξενίας... μεγάλη όμορφη και ασφαλής αυλή για παιχνίδι και μάθηση... χώροι ύπνου για τα βρέφη (με "κούνιες" για τα βρέφη και όμορφα κρεβατάκια με άνετα στρωματάκια για τα μεγαλύτερα)... χώροι προετοιμασίας και κατανάλωσης φαγητού και χώροι καθαριότητας (ντουζιέρες, νιπτήρες, τουαλέτες) ειδικά διαμορφωμένοι για τις ανάγκες των μικρών αυτών ηλικιών.

Με χαρούμενη διάθεση, όμορφους ασφαλείς και λειτουργικούς χώρους, με πλήρως καταρτισμένο και υπεύθυνο προσωπικό και με κατάλληλο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, το "Αστερόσπιτο" άνοιξε "την αγκαλιά" και τις πόρτες του σε παιδιά και γονείς, το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουλίου, στον παραλιακό δρόμο του Βροντάδου στο Βελονά. Τα πηγαία χαμόγελα μικρών και μεγάλων στα εγκαίνια καθώς επίσης η ζωντάνια και τα γέλια των παιδιών που διασκέδαζαν παίζοντας στις αίθουσες του Βρεφονηπιακού Παιδικού σταθμού "Αστερόσπιτο", έδωσαν και την καλή αρχή!

Δημήτρης Ζαφείρης

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ