23.1.2023 18:16

Ο Μητροπολίτης Μάρκος στην Εξόδιο Ακολουθία του ιστορικού στελέχους της Χ.Δ. Μανώλη Μηλιαράκη

Πραγματοποιήθηκε στο Α’ Κοιμητήριο της Αθήνας η εξόδιος ακολουθία του επιτίμου Προέδρου, επί σειρά ετών Προέδρου, Διευθυντή της “Χριστιανικής” και ιστορικού στελέχους της ΧΔ και της “Χ” αδ. Μανώλη Μηλιαράκη, το πρωί του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου. Χοροστάτησε στον Ιερό Ναό του Αγίων Θεοδώρων ο Σεβ. Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος. Στην ακολουθία μετείχαν και ο π. Χρήστος Χριστοδούλου, παλαιό στέλεχος της Χ.Δ. και ο π. Ιγνάτιος Παπασαράντος από την ενορία του Αγ. Ανδρέα Κάτω Πατησίων Αθηνών. Πλήθος μελών και φίλων της ΧΔ από την Αθήνα και όλη την Ελλάδα παραβρέθηκαν.  Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην κόρη του Έρση και στους υπόλοιπους συγγενείς του.

Αποχαιρέτησαν τον μεταστάντα αδελφό ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, ως εκπρόσωπος και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, ο Πρόεδρος της ΧΔ Γιάννης Ζερβός, ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Υπέρ της Ελευθερίας της Κύπρου (ΣΕΥΑΕΚ) κ. Βαγγέλης Κουρής, ο κ. Γιάννης Χατζηαντωνίου εκ μέρους του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα (ΕΣΔΟΓΕ). Ο αδελφός Μανώλης μετείχε ενεργά στους δύο αυτούς οργανισμούς. Παρέστησαν και άλλοι εκπρόσωποι κομμάτων, κινήσεων και φορέων.

Ευχαριστούμε τον κ. Μάρκο, τους εκπροσώπους των φορέων και τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά για την παρουσία τους και την  συμμετοχή τους στο πένθος μας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ