18.7.2022 15:23

Με προσοχή από πεζούς και οδηγούς το παγχιακό προσκύνημα της Αγίας Μαρκέλλας (ΒΙΝΤΕΟ)

Προσπάθειες για την παρουσία τόσο Ιατρού όσο και ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ

Την ιδιαίτερη προσοχή τόσο των οδηγών όσο και των πεζών προσκυνητών, που θα μεταβούν από το βράδυ της Πέμπτης στη Βορειοδυτική Χίο, στο πλαίσιο του παγχιακού εορτασμού της Μνήμης της Αγίας Μαρκέλλας, εφιστά μέσα από παρέμβασή του ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μανδάλας.

Πέρα από τους αυστηρούς τροχονομικούς ελέγχους και την συνεχή παρουσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου, ο κ. Μανδάλας, υπογράμμισε την ανάγκη λήψης μέτρων για τους προσκυνητές.

Όπως είπε, για τους οδηγούς, θα πρέπει να φορούν ζώνη, να οδηγούν με ιδιαίτερη προσοχή, να μην καταναλώνουν αλκοόλ και να μην πετούν τσιγάρα στους δρόμους.

Για τους πεζούς προσκυνητές, επεσήμανε ότι η κίνησή τους θα πρέπει να γίνεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας από τα οχήματα, να φορούν φωτεινά ρούχα και αντανακλαστικά νυκτός ενώ προέτρεψε και στη χρήση φακού.

Επιπλέον, σημείωσε ότι, απαγορεύεται κάθε είδους άναμμα φωτιάς ενώ παρακάλεσε τους οδηγούς να υποδεικνύονται με τις υποδείξεις των εθελοντών του Δήμου αλλά και των αρχών.

Τέλος, διαβεβαίωσε ότι καταβάλλονται προσπάθειες για την παρουσία τόσο ιατρού όσο και ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ