14.5.2024 11:47

Συνάντηση Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συναντήθηκε χτες με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Ελλάδος Γιώργο Στασινό, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στην Λέσβο ενόψει των εκλογών στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Στην συζήτηση αναφέρθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν το Βόρειο Αιγαίο όπως το Κτηματολόγιο και οι έλεγχοι των σεισμόπληκτων κτιρίων με τον Περιφερειάρχη με την ιδιότητα και του Πολιτικού Μηχανικού να αναφέρεται με λεπτομέρειες σε αυτά σημειώνοντας την διάθεση για συνεργασία με την διοίκηση του ΤΕΕ για την επίλυση τους.

Από την πλευρά του ο κ. Στασινός αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τον Περιφερειάρχη, με τον οποίον όπως τόνισε τους συνδέει μακρόχρονη φιλία από το Πολυτεχνείο, σημειώνοντας πως με τις γνώσεις του και την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει ο κ. Μουτζούρης θα μπορέσει να βοηθήσει έμπρακτα στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους του Βορείου Αιγαίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ