23.8.2021 19:29

Σύμπραξη Δημιουργίας: "Φωτοβολίδες λαϊκισμού από την παράταξη Τριαντάφυλλου"

Δεν μας ξαφνιάζουν καθόλου οι κενές περιεχομένου, άχρωμες και παραπλανητικές φωτοβολίδες λαϊκισμού και προπαγάνδας μιας ξεπερασμένης πλέον εποχής εκ μέρους των μειοψηφιών του Δημοτικού Συμβουλίου που με τα γνωστά δελτία τύπου έχουν κουράσει τους πολίτες της Χίου. Η τελευταία δε, ανακοίνωση από τον κ. Τριαντάφυλλο λίγο έλειψε να μας καταλογίσει ακόμα και την εμφάνιση του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή έχουν πράξει ακέραια υπεύθυνα και αποτελεσματικά ό,τι και όσα προβλέπονται  για την θωράκιση της δημόσιας υγείας στο βαθμό και το μέτρο των αρμοδιοτήτων του Δήμου (τα θέματα υγείας –ως γνωστόν- τα χειρίζονται οι αρμόδιοι φορείς), με συγκεκριμένες και καταγεγραμμένες ενέργειες από την εμφάνιση της πανδημίας μέχρι και σήμερα, με μετρήσιμα και σημαντικά αποτελέσματα. Δυστυχώς, όμως, οι μειοψηφίες το μόνο που κάνουν είναι αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, μιας και δεν έχουν κάτι άλλο να προσφέρουν πέραν των φθηνών εντυπώσεων.

Άλλωστε, ο κ. Τριαντάφυλλος αρνήθηκε πομπωδώς προσφάτως, με αστείες δικαιολογίες και φτιασιδώματα την πρόταση συνεργασίας και προτίμησε να ακολουθήσει το γνωστό δρόμο του μηδενισμού και της ισοπέδωσης, αλλά και την προσφιλή τακτική των υπόλοιπων παρατάξεων που όσα δεν φτάνει η αλεπού την κάνει κρεμαστάρια.

Ο Λαός μας, βέβαια, και γνωρίζει και κρίνει και πολύ περισσότερο δεν ξεγελιέται πλέον.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ