18.5.2021 17:08

Στο επίκεντρο τα προβλήματα των Χιωτών ναυτικών

Συνάντηση Δημάρχου με τον πρόεδρο του ΠΕΣΑΕΝ, Ανάργυρο Χατζελένη

Ο Δήμαρχος Χίου, κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, συναντήθηκε σήμερα το πρωί (18/05/2021) με τον Πρόεδρο του Παγχιακού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού, κ. Ανάργυρο Χατζελένη καθώς και τα μέλη του Συλλόγου κ. Γιάγκο Αφεντή και κ. Λουκά Μανωλάκη. Στο πλαίσιο της συνάντησης στην οποία παρίστατο και ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Μανδάλας, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αφορούν το ναυτικό κόσμο και ιδιαίτερα τους Χιώτες ναυτικούς. 

Ο Δήμαρχος Χίου, ως παλαιός και έμπειρος ναυτικός και γνώστης των θεμάτων της θάλασσας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου για την τεράστια προσφορά τους στον τόπο, τονίζοντας ότι διαχρονικά ο ναυτικός αποτελεί το σπουδαιότερο πρεσβευτή της ναυτομάνας πατρίδας μας στα πέρατα του κόσμου. Με τη σειρά τους, οι ναυτικοί ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για την αγαστή συνεργασία και τη διαχρονική συμπαράστασή του σε όλα τα θέματα που τους αφορούν, σημειώνοντας τη μεγάλη δύναμη και ενότητα της ναυτικής οικογένειας με θετικό αποτύπωμα για το τόπο μας. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ