3.12.2021 8:04

Σταμάτης Καρμαντζης: «Θα είμαστε αμείλικτοι απέναντι σε πλημμελή καθήκοντα»

«Δεν έχουμε καμία ανάμειξη στην παραλαβή των έργων», λέει ο Δήμαρχος για τον δρόμο του Θολοποταμίου

Την παρέμβαση του Δημάρχου Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, προκάλεσε η παρέμβαση του πρώην αντιδημάρχου Ιωνίας Γιώργου Κλιαμενάκη για τον δρόμο του Θολοποταμίου, αφού μετά την παραλαβή του βρέθηκε ελλιπής ως προς την ποσότητα υλικών.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Χίου, σημειώνει ότι: «θα είμαστε αμείλικτοι απέναντι σε πλημμελή καθήκοντα» και κάνει λόγο για ανθρώπους τους οποίους κυνηγούν οι σκιές τους.

Αναλυτικά αναφέρει:

Σχετικά με πρόσφατες δηλώσεις από αρχάγγελους που άγονται και φέρονται με τη ρομφαία της κάθαρσης -μικρή η Χίος μας  και γνωρίζουν οι πάντες το βίο και τα έργα όλων μας με την παραμικρή λεπτομέρεια- ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή  δηλώνουν ότι τα δημόσια έργα εκτελούνται με συγκεκριμένο και σύννομο τρόπο από τους υπηρεσιακούς παράγοντες ως επιβλέποντες και τους εργολάβους. Ακολούθως, δεν έχουμε ανάμιξη στα κατασκευαστικά ζητήματα αλλά ούτε και στην παραλαβή των έργων.

Οραματιζόμαστε και σχεδιάζουμε πολιτικά το παρόν και το μέλλον του τόπου μέσα από ενδεδειγμένες, νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες. Πάγια και σταθερή θέση μας είναι όλα να βρίσκονται στο φως χωρίς εκπτώσεις και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Όποιοι θέλουν να μετακυλίσουν συκοφαντικά και δημαγωγικά τις ευθύνες για κατασκευαστικές ατέλειες, πατώντας πάνω στις υπηρεσίες και τους υπηρεσιακούς,  πλανώνται πλάνην οικτρά. Εμπιστευόμαστε απόλυτα το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της τεχνικής μας υπηρεσίας και αναγνωρίζουμε την καθημερινή και σκληρή μάχη που δίνουν για την υλοποίηση των έργων.

Επισημαίνουμε δε, ότι είμαστε και θα είμαστε αμείλικτοι απέναντι σε οτιδήποτε αφορά πλημμελή καθήκοντα, ακολουθώντας αυστηρότατα όσα προβλέπονται από το νόμο και ως εκ τούτου οι προερχόμενοι από παρθενογένεση και οι πάσης φύσεως λασπολόγοι να μην έχουν καμία αμφιβολία. Τους εισαγγελείς ας τους κρατήσουν για τον εαυτό τους και τις πράξεις τους. Άλλωστε, οι σκιές άλλους κυνηγούν και θα κυνηγούν για χρόνια και τα δάκτυλα ας τα κουνήσουν πρώτα στον εαυτό τους και μετά στους ομοίους τους, γιατί, απλώς - και ευτυχώς - όλοι δεν είμαστε ίδιοι. Αυτό το γνωρίζει απόλυτα και με βεβαιότητα ο Χιώτικος Λαός.  

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ