17.5.2024 15:25

Σταδιακή αντικατάσταση των κάδων σε όλη τη Χίο μέσα από τη σύμβαση Κάρμαντζη (Video)

Ο Δήμος Χίου ανακοίνωσε την παραλαβή νέων κάδων απορριμμάτων, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν σταδιακά τους παλαιούς κάδους σε όλο το νησί. Η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει στη βελτίωση της δημόσιας υγείας, της ασφάλειας των εργαζομένων και της συνολικής αισθητικής του νησιού.

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Χίου Αλέκος Γαϊτάνος τόνισε τη σημασία της αντικατάστασης των παλαιών κάδων, οι οποίοι δημιουργούν προβλήματα τόσο για τη δημόσια υγεία όσο και για την ασφάλεια των εργαζομένων που τους χειρίζονται.

Η παραλαβή των νέων κάδων αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας του Δήμου Χίου που είχε ξεκινήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή για τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού καθαριότητας. Πρόσφατα, ο δήμος παρέλαβε και νέα απορριμματοφόρα, ενισχύοντας περαιτέρω τις δυνατότητές του για αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων.

Η αντικατάσταση των παλαιών κάδων αναμένεται να έχει θετικό αντίκτυπο στην εικόνα του νησιού, βελτιώνοντας την συνολική αισθητική.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ