29.1.2023 9:35

Πίτα με βραβεύσεις στον Έφηβο

Στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Αρτεμίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Κοπής της πίτας του ιστορικού συλλόγου ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ. 

Παρουσία  όλων των αθλητών και αθλητριών, των οικογενειών τους και φίλων του συλλόγου, μέσα σε ένα πολύ όμορφο και οικογενειακό περιβάλλον.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο  κύριος Νότης Μηταράκης Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, ο κύριος Σταμάτης Κάρμαντζης δήμαρχος Χίου,ο κύριος Νίκος Νύκτας  Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, και ο κύριος  Γιώργος Πατερινός Αντιδήμαρχος Χίου και οι οποίοι απένειμαν τα τιμητικά βραβεία στα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς.

Στην εκδήλωση έγινε  αναδρομή στην ένδοξη ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ, από την ίδρυση του 1928 μέχρι και σήμερα. 

Έγινε εκτενή αναφορά σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών και των αθλητριών του συλλόγου μέχρι και το 2022. 

Ο Πρόεδρος του ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ, κύριος Βεζέρης Κώστας, έκοψε την πίτα ευχόμενος καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες καθώς και σε όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση της Κοπής της πίτας.

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησαν βραβεύσεις, τιμήθηκε ο προπονητής του συλλόγου κύριος Γιάννης Τζήκας για την πολύχρονη προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στον σύλλογο. 

Ο αθλητής Πάτροκλος Θεοδοσίου για τις επιτυχίες του στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ο αθλητής Κώστας Παιδούσης για τις επιτυχίες του στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ο αθλητής Γιώργος Μανωλιάς για τις επιτυχίες του στα πανελλήνια πρωταθλήματα. 

Ο αθλητής Αργύρης Λίοβαρης για τις επιτυχίες του στα πανελλήνια πρωταθλήματα. 

Ο αθλητής Γιάννης Καλογεράκης για τις επιτυχίες του στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Η αθλήτρια Μαρία Ζηρριά για τις επιτυχίες της στα πανελλήνια πρωταθλήματα. 

Ο αθλητής  Γιώργος Κριτούλης για τις επιτυχίες του στα πανελλήνια πρωταθλήματα και την πρόκριση του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20.

Εξαιρετικός παρουσιαστής της αποψινής εκδήλωσης, ήταν ο κύριος Κώστας Σιδεράκης πρωταθλητής Ελλάδας και γονέας αθλητή και αθλήτριας του ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ

Συγχαρητήρια στην ψυχή της εκδήλωσης, την κυρία Δέσποινα Σφακιανάκη Τζήκα, σε όλα τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου καθώς επίσης και στους γονείς και φίλους πού στήριξαν την αποψινή εκδήλωση με την παρουσία τους.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ