19.7.2022 12:02

«Όσες δικαστικές αποφάσεις κι αν επιστρατευθούν ο λαός θα δώσει και πάλι τη λύση»

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Χίου για την απόφαση του ΣτΕ για το Θόλος

ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.

Με μια απόφαση επί της ουσίας «γραμμένη» στο υπουργικό γραφείο του Κ. Μηταράκη, το ΣΤΕ αποφάνθηκε υπέρ της κυβερνητικής πολιτικής για τη δημιουργία της φυλακής- υπερδομής στο Θόλος.

Υιοθετώντας ένα προς ένα το κυβερνητικό αφήγημα, για μετατροπή των νησιών μας σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, το ΣΤΕ φτάνει στο σημείο να μας πει το χιλιοειπωμένο έωλο επιχείρημα του υπουργού και της πολιτικής αυλής του, ότι φταίει το δημοτικό συμβούλιο, που δεν υιοθέτησε την πρόταση του Δημάρχου Χίου κ. Κάρματζη να προτείνει θέση στις Μπαμπακιές, όταν οι θέσεις του δημοτικού συμβουλίου, ομόφωνες και κατά συντριπτική πλειοψηφία, ήταν μόνο για χώρο καταγραφής και ταυτοποίησης και όχι για χώρο εγκλωβισμού, που ήθελαν και θέλουν οι κυβέρνηση, ο υπουργός της και ο δήμαρχος Χίου κ. Κάρματζης.

Πρόκειται για μία ακόμα προκλητική απόφαση κοντά σε δεκάδες άλλες που βγάζουν παράνομες τις απεργίες, που αποφυλακίζουν δολοφόνους τύπου Κορκονέα ή καταδικασμένους βιαστές τύπου Λιγνάδη, που στηρίζεται στο αντιδραστικό νομοθετικό οπλοστάσιο όλων των αστικών κυβερνήσεων, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ με δεκανίκια ή όχι, προκειμένου να λειτουργεί απρόσκοπτα η εξουσία τους σε βάρος της θέλησης του λαού.

Το λαό φοβούνται όλοι οι θεματοφύλακες της σημερινής καπιταλιστικής βαρβαρότητας, το λαό φοβούνται μην ξεσηκωθεί και τους σαρώσει .

Όπως πριν δύο χρόνια ο χιώτικος λαός έδωσε τη λύση, έτσι θα δώσει και πάλι τη λύση επί του πεδίου, όσες δικαστικές αποφάσεις και αν επιστρατευτούν, όσες διώξεις και αν γίνουν, όσα σκονάκια και αν μοιράσει η κυβέρνηση και ο υπουργός της.

Ραντεβού στο Θόλος λοιπόν, με το σύνθημα που μας ενώνει: 

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΘΟΛΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ