16.6.2021 14:11

«Ομερτά» από την Περιφέρεια για τις υποψήφιες λατομικές ζώνες

Παίρνουν πίσω τις Καρυές αλλά δεν μαρτυρούν τα υποψήφια σημεία

Απομακρύνεται όπως όλα δείχνουν με παρέμβαση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη το ενδεχόμενο δημιουργίας λατομικής ζώνης στην περιοχή των Καρυών μετά τις σφοδρές αντιδράσεις των κατοίκων του χωριού, όπως εκφράστηκαν μέσα από την παρέμβαση της προέδρου της κοινότητας Χρυσοβαλάντως Κικιλή στο Politischios.gr.

Σε δηλώσεις του σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος σημείωσε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Χίου ακούει τις αγωνίες της τοπικής κοινωνίας, προσθέτοντας όμως ότι η δημιουργία λατομικής ζώνης αποτελεί αναγκαιότητα για τη Χίο προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της τοπικής αγοράς.

Σημείωσε δε ότι, η Επιτροπή που χειρίζεται την συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει καμία απολύτως εξάρτηση από την Περιφέρεια και κατά συνέπεια δεν παρεμβαίνει στο έργο της.

Ερωτώμενος για τα υπόλοιπα υποψήφια σημεία, ο αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε ότι, οι προτάσεις της επιτροπής αποτελούν υπηρεσιακό έγγραφο και δεν είναι για δημοσιότητα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ