16.4.2020 15:22

«Ο Χιώτης έχει και μνήμη και κρίση»

Αυστηρή απάντηση Κάρμαντζη στο Κίνημα Αλλαγής Χίου για το μεταναστευτικό

Το γάντι που πέταξε το Κίνημα Αλλαγής μέσα από σημερινή του ανακοίνωση σήκωσε ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, σχετικά με τη δημιουργία χώρου καραντίνας στο νησί.

Ο Δήμαρχος προτρέπει το Κίνημα Αλλαγής να αναζητήσει «σε άλλους την ευθύνη κάνοντας αυτοκριτική για το άρμα της Ελλάδας που έπεσε σε χαοτικούς γκρεμούς».

Αναλυτικά αναφέρει:

Με λυπεί μεν αφάνταστα τούτες τις άγιες μέρες η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής Χίου, καθότι εμπεριέχει ένα κείμενο που βρίθει διαστρέβλωσης, ψέματος και παραπληροφόρησης. Αφετέρου, ωστόσο, δε με ξαφνιάζει, γιατί για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι δεν έχει επέλθει καμία απολύτως αλλαγή στα πολιτικά ήθη και το πνεύμα που εμφορείστε. Σας πληροφορώ, λοιπόν, ότι το σκάφος της Χίου ταξιδεύει ορθόπλωρα και περήφανα με απόλυτη διαφάνεια και εντιμότητα και έτσι θα πορεύεται μέχρι τέλους.

Ως εκ τούτου, ανατρέχοντας στο παρελθόν, αναζητείστε σε άλλους την ευθύνη κάνοντας αυτοκριτική για το άρμα της Ελλάδας που έπεσε σε χαοτικούς γκρεμούς.

Δυστυχώς, λησμονήσατε ότι ο λαός έχει και μνήμη και κρίση. Αναλογιστείτε και αναζητείστε το γεγονός στη φράση «Αιδώς Αργείοι!». Παρά ταύτα σας εύχομαι μαζί με την Ανάσταση του Χριστού μας, να αναστηθεί και σε εσάς η αλήθεια και μία καινούργια πολιτική συμπεριφορά.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ