6.3.2018 13:54

ΛΑ.Σ.: «Ο πρόεδρος της ΔΕΠ καλά θα κάνει να σκέφτεται πριν μιλά»

Τα πυρά της κατά του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας εξαπολύει η Λαϊκή Συσπείρωση με αφορμή τα λεγόμενα του πρώτου για τους εργαζόμενους γενικών καθηκόντων των σχολείων.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Ο Νεοδημοκράτης πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, καλά θα κάνει πριν μιλήσει να σκέφτεται. Ο Μάρκος Σκούφαλος, ως δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης είχε και έχει το δικαίωμα από τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Σ., που είναι το κυρίαρχο όργανο, να εισάγει απευθείας θέματα προς συζήτηση ή ψηφίσματα που θεωρεί ότι χρήζουν της προσοχής και των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Ένα τέτοιο θέμα ήταν και είναι το θέμα των υπαλλήλων γενικών καθηκόντων για το οποίο ο πρόεδρος της Δ.Ε.Π. "αγρόν ηγόρασε" και μάλιστα έλειπε από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση ως συνοδός μαθητών στη Θεσσαλονίκη.

Δεν αρκέστηκε όμως σε μια δικαιολογημένη απουσία. Με μικρομεγαλισμό, ζήτησε ή απαίτησε από το Δήμαρχο και τη δημοτική παράταξη που ανήκει, να μη συζητηθεί καν το ψήφισμα της ΛΑΣ όπερ και εγένετο, με αποτέλεσμα να χαθεί ήδη ένας μήνας από τότε που ετέθη το θέμα. Επιπλέον 18 Διευθυντές Σχολείων έχουν κάνει παρέμβαση σε πολιτικούς και υπηρεσιακούς φορείς, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας  & Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου κ. Α. Αντωνίου έκανε ενέργειες σε αυτή την κατεύθυνση, ο Αντιπεριφερειάρχης έχει τοποθετηθεί, το ΚΚΕ έχει κάνει επερώτηση που έχει προωθηθεί και επισυνάπτεται παρακάτω. Ο κ. Καρατζάς ας περιμένει στην προεδρική του καρέκλα...

Η κοινοβουλευτική  Ομάδα του ΚΚΕ μετά από τις παρεμβάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Δ. Χίου και των Διευθυντών των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χίου κατέθεσε επερώτηση στον αρμόδιο υπουργό».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ