3.8.2021 18:46

Καθαριότητα: Προβλήματα σε όλη τη Χίο παρά τις δεκάδες προσλήψεις

Ανακοίνωση από τον συνδυασμό "Χίος Μπροστά"

Καθημερινά πληθαίνουν οι καταγγελίες δημοτών για την έλλειψη καθαριότητας σε πολλά σημεία στο νησί. Καθημερινά δημοσιοποιούνται προβλήματα με την μη περισυλλογή σκουπιδιών. Χθες, οι επαγγελματίες στον Καρφά εν μέσω της τουριστικής περιόδου, προχώρησαν μόνοι τους σε καθαρισμούς, ενώ σε πολλά χωριά οι πολιτιστικοί σύλλογοι με δικά τους έξοδα καλύπτουν ανάγκες καθαριότητας.

Η Δημοτική Αρχή του κ. Κάρμαντζη είναι απούσα από την καθημερινότητα των πολιτών και των επισκεπτών της Χίου. Ενώ έχει προβεί σε δεκάδες προσλήψεις στον τομέα της καθαριότητας, εξυπηρετώντας κυρίως φίλους και υποψήφιους του συνδυασμού που δεν εκλέχθηκαν, οι δημότες ταλαιπωρούνται και το νησί δυσφημείται στους επισκέπτες. Ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο που κορυφώνεται η τουριστική περίοδος η Δημοτική Αρχή έχει κατεβάσει ρολά.

Η Δημοτική Αρχή, αντί να ακούσει τους δημότες που επισημαίνουν τα θέματα πριν γίνουν προβλήματα (Βολισσός, Καταρράκτης, Λιθί, Βοκαριά, Πόλη, Βροντάδο, Πυργί για να αναφέρουμε κάποια από αυτά) το μόνο που κάνει για να δείξει έργο είναι , ή να φωτογραφίζεται σε υπηρεσιακές δραστηριότητες που θα έπρεπε να αποτελούν καθημερινότητα για το Δήμο ή να «αγοράζει αγρούς», όπως στην περίπτωση του βιολογικού του Καταρράκτη .

Τα αυτονόητα δυστυχώς έχουν γίνει ζητούμενα.

Η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη δεν θέλει, δεν γνωρίζει και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ούτε τα πιο απλά θέματα της καθημερινότητας.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ