15.11.2021 21:04

Χίος Μπροστά: "Τον χορό της βροχής θα μας προτείνει ως λύση ο κ. Μυριαγκός"

Τον χορό της βροχής θα μας προτείνει ως λύση, σε λίγο ο κ.Μυριαγκός!! Ως πότε τις άστοχες αποφάσεις του θα τις πληρώνουν οι δημότες;

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο από τις προβλέψιμες παλαιοκομματικού τύπου αντιδράσεις του κ. Μυριαγκού.

Κατά την προσφιλή του τεχνική προσπαθεί να επιμερίσει τις ευθύνες του και χρησιμοποιεί ξανά τους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΧ για να κρύψει την αδυναμία του στην λήψη των σωστών αποφάσεων, ακόμη και στον πιο μικρό σχεδιασμό για την εταιρεία στην οποία έχει προξενήσει επανειλημμένα ζημιές με την εμμονή του σε λάθος αποφάσεις. Προσπαθεί να τους επιρρίψει ευθύνες για την κάκιστη εικόνα πολλών εγκαταστάσεων (περιουσιακών στοιχείων) της ΔΕΥΑΧ - χαρακτηριστική η τριτοκοσμική εικόνα εγκατάλειψης του αντλιοστασίου στο Δελφίνι - αφού «δείχνει» το υπαλληλικό προσωπικό σαν υπεύθυνο, προσπαθώντας να κρυφτεί από πίσω του, αποφεύγοντας δειλά να πάρει το βάρος της ευθύνης που του ανήκει ολοκληρωτικά σαν πρόεδρος της εταιρείας.

Σαν να μην έφταναν όλες αυτές οι αοριστολογίες, προειδοποίησε σήμερα τους δημότες ότι η ανομβρία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην υδροδότηση. (Αυτό κι αν λέγεται ανακάλυψη του τροχού). Προσφιλής τακτικισμός για να καλυφθεί πίσω από τις πιθανές δυσλειτουργίες της υδροδότησης. Ακριβώς την ίδια τακτική και τις ίδιες εξαγγελίες έκανε και στην αρχή του καλοκαιριού για την περιοχή του Βροντάδου, εκφοβίζοντας τους καταναλωτές για διακοπές και για έλλειψη νερού.

Αν πάνε όλα καλά χωρίς απρόοπτα, τότε θα καυχιέται ότι διαχειρίστηκε άριστα το θέμα. Αν κάτι στραβώσει, ε τότε ο πρόεδρος θα μας έχει προειδοποιήσει. Άλλωστε εκείνος ξέρει καλύτερα από όλους. Αφαλατώσεις πανάκριβες παντού χωρίς κανένα όραμα κανένα σχεδιασμό, για την εκμετάλλευση των νερών που ειδικά τους χειμερινούς μήνες πετιούνται κατά εκατομμύρια κυβικά στην θάλασσα.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ