22.9.2022 20:44

"Χίος Μπροστά": Θεωρούν τη Χίο τσιφλίκι τους και το αποδεικνύουν κάθε μέρα

Η ανικανότητα και η αντιδημοκρατική συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής Κάρμαντζη εκδηλώνονται σε κάθε ευκαιρία. Χθες για μία ακόμη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο οι επικεφαλής νομικών προσώπων του Δήμου δεν εμφανίστηκαν για να απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων.

Ο ίδιος ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, που προέρχεται από την παράταξη του κ. Κάρμαντζη σχολίασε το γεγονός της απαξίωσης των συνεδριάσεων και σε μία έκρηξη θυμού (; ) απείλησε για ακόμη μία φορά με παραίτηση. 

Η παράταξη του κ. Κάρμαντζη ως δημοτική αρχή έχει πολλαπλώς απαξιώσει το δημοτικό συμβούλιο καθώς πρώτα δια στόματος του Δημάρχου έχει δώσει τα δείγματα γραφής της αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς της. 

Υπενθυμίζουμε ενδεικτικά: 

- «Οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου δεν είναι δεσμευτικές»

- «Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σας απαντάμε. Αναζητήστε τις απαντήσεις από τις υπηρεσίες.»

- «Έλα έξω ρε λεβέντη να λογαριαστούμε» 

- και το παροιμιώδες ευφυολόγημα « η μη απάντηση είναι απάντηση»

Θυμίζουμε την απουσία της δημοτικής αρχής από τις συνεδριάσεις με θέμα την διαφάνεια, την ΔΙΑΝΟΧ, τις επιδεικτικές αποχωρήσεις και απουσίες αντιδημάρχων όταν επρόκειτο να συζητηθούν θέματα που πρέπει να δώσουν επαρκείς εξηγήσεις.

Απουσία κ.Μανδάλα από το θέμα σχετικά με την τσιμεντόστρωση της διαδρομής των μαστόρων της πέτρας .Αποχώρηση του κ.Ξενάκη στο θέμα για τις αυθαίρετες ενέργειές του στα Σαλάγωνα και στα Αγγέλια.

Η δημοτική αρχή Κάρμαντζη θεωρεί ότι ο Δήμος Χϊου είναι τσιφλίκι της και φροντίζει να το επιβεβαιώνει περίτρανα σε καθημερινή βάση με τον μηδενικό σεβασμό στα χρήματα των δημοτών ,με τις αναθέσεις και τις προσλήψεις γνωστών φίλων και συγγενών.

Είναι η χειρότερη δημοτική αρχή που έχει γνωρίσει η Χίος και για αυτό οι δημότες της δείχνουν την πόρτα εξόδου. Η επιλογή της Χίου είναι να πάει επιτέλους Μπροστά!

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ