17.2.2022 15:03

Χίος Μπροστά: "Ο κ. Κάρμαντζης διάλεξε στρατόπεδο μαζί με τον πολιτικό του συνεταίρο, απέναντι στην κοινωνία της Χίου"

Ότι ο κ. Κάρμαντζης και η δημοτική αρχή έχουν διαλέξει αγκαλιά με τον πολιτικό τους φίλο κ. Μηταράκη, να σταθούν απέναντι στην Χιακή κοινωνία στο θέμα της κατασκευής υπερδομής στο νησί είναι γνωστό.

Ότι ο κ. Κάρμαντζης ανάμεσα στα άλλα κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Αθήνα, δήλωσε ότι πρέπει να μιμηθούμε την Σάμο που «δέχτηκε» την κατασκευή υπερδομής και έτσι «έλυσε» το πρόβλημά της είναι επίσης γνωστό.

Ο κ. Κάρμαντζης, επίσης δεν τόλμησε να ψελλίσει στον κ. Γεραπετρίτη έστω μια λέξη για την πολιτική δίωξη του μισού δημοτικού και περιφερειακού συμβουλίου, του βουλευτή Χίου κ. Μιχαηλίδη, μελών της συντονιστικής επιτροπής, πολιτών και μελών της συντονιστικής επιτροπής.

Άλλωστε η μέθοδος των νομικών μέτρων, εδώ και καιρό είχε σχεδόν προαναγγελθεί όσον αφορά στον τρόπο αντιμετώπισης των «αντιρρησιών» για τις υπερδομές. Το ίδιο βέβαια έγινε με την παραπομπή στα δικαστήρια για δεκάδες Χιώτες που υπερασπίστηκαν το νησί κατά την εισβολή των ΜΑΤ τον Φλεβάρη του 2020.

Έφτασε όμως ο κος Κάρμαντζης, όχι μόνο να αγνοήσει παντελώς το κάλεσμα της Συντονιστικής επιτροπής και της περιφέρειας Β. Αιγαίου για συγκέντρωση ενάντια στα σχέδια των υπερδομών την προσεχή Τετάρτη 23/2, αλλά προσπαθεί να σαμποτάρει και να υποβαθμίσει όσο μπορεί την φωνή της Χίου.

Απροκάλυπτα ανέβαλε την αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ και όρισε νέα ημερομηνία την ημέρα της συγκέντρωσης!!

Τον αφήνουμε στην πολιτική του μοναξιά, και στην προσπάθεια επίδειξης του κομματικού πατριωτισμού του προς τον φίλο του υπουργό. Θα είναι πάλι σε διαφορετικό μέρος από εκεί που θα βρίσκεται η Χίος, από εκεί που θα χτυπά η καρδιά της.

Ο συνδυασμός μας δεν θα συμμετέχει στην συνεδρίαση του ΔΣ την ημέρα της συγκέντρωσης. Θα είναι ευκαιρία για την δημοτική αρχή να δεί κρυμμένη πίσω από τις κουρτίνες του δημαρχείου μια διά ζώσης συνεδρίαση της κοινωνίας του νησιού αφού τις αντίστοιχες του ΔΣ τις υπονομεύει.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ