22.2.2022 19:15

Χίος Μπροστά: "Κύριος εκφραστής του διχασμού και του λαϊκισμού ο Δήμαρχος"

Ο κ. Κάρμαντζης, που ούτε την ψήφο του στις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου δεν τηρεί, προσπαθεί να μας νουθετήσει.

Ακριβώς επειδή όλοι ζούμε στη Χίο γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι σε όλες τις δομές που έγιναν στη Χίο με όλες τις κυβερνήσεις από το 2015 μέχρι σήμερα έχει πει ναι. Πάντα με μία πρόχειρη δικαιολογία. Είναι ο Δήμαρχος που διατηρεί τη ΒΙΑΛ ανοικτή για χάρη του φίλου του Υπουργού, καθώς έχει πάθει πλήρη αφωνία από το Πάσχα που θα... έκλεινε.

Ο κύριος εκφραστής του διχασμού και του λαϊκισμού, με τις αμέτρητες κωλοτούμπες του, μία ημέρα πριν τη συγκέντρωση των πολιτών της Χίου αντί να δηλώνει παρόν το μόνο που κάνει είναι να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και τον φίλο του Υπουργό.

Ο κ. Κάρμαντζης αντιλαμβάνεται πλέον και ο ίδιος ότι είναι Δήμαρχος σε αποδρομή.

Οι Χιώτισσες και οι Χιώτες γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι υπερασπίζονται το νησί και το μέλλον των παιδιών τους. Ο κ. Κάρμαντζης έχει από καιρό κάνει την επιλογή του και έχει ταχθεί με την καταστροφή τη Χίου.

Αύριο θα είμαστε όλοι μαζί, παρόντες, για να πούμε όχι στην υπερδομή , για να τιμήσουμε τη Χίο, την ιστορία της και το μέλλον της, να πούμε όχι στην καταστροφή της.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ