16.2.2022 17:36

Χίος Μπροστά: "Η επικοινωνιακή φούσκα του κ. Κάρμαντζη αποκαλύπτεται καθημερινά"

Η κατάρρευση της περίφραξης του εγκαταλελειμμένου θερινού κινηματογράφου ήταν αναμενόμενη αλλά όχι από τη Δημοτική Αρχή κ. Κάρμαντζη.

Η ανικανότητά της να προβλέψει ακόμη και 100 μέτρα μακριά από το Δημαρχείο είναι παροιμιώδης.

Κατάρρευση σε έναν χώρο που καθημερινά παίζουν μικρά παιδιά. Λίγα μέτρα από το σιντριβάνι και λίγους μήνες μετά την πρώιμη προεκλογική φιέστα της δημοτικής αρχής με το βίντεο όπου ο ένας κοιτούσε τον άλλον γεμάτοι ικανοποίηση.

Οι εικόνες εγκατάλειψης μέσα στην καρδιά της Χίου είναι εμφανείς και δεν αλλάζουν με ανακοινώσεις για έργα που θα γίνουν.

Δημότες ενημερώνουν από το καλοκαίρι τη ΔΕΥΑΝΧ να επισκευάσει διαρροή νερού στο Βροντάδο. Σημειώθηκε σύμφωνα με τα λεγόμενα περιοίκων και τραυματισμός διερχόμενης λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος. Χρειάστηκε η ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μήπως φιλοτιμηθεί η ΔΕΥΑΝΧ, προφανώς γιατί η διοίκησή της με αυτά ασχολείται. Άλλωστε γιατί να δώσει σημασία η διοίκηση της ΔΕΥΑΝΧ. Νερό… υπάρχει, από ακριβοπληρωμένες αφαλατώσεις με πανάκριβη λειτουργία και συντήρηση.

Η καθημερινή διαχείριση για τη δημοτική αρχή εξαντλείται σε ανούσιες φωτογραφήσεις για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι σε έργα. Σε σπατάλη του δημοτικού χρήματος με προσλήψεις ημετέρων και αδιαφάνεια. Σε επικοινωνιακές φούσκες και πολλά λόγια του αέρα! Αυτός είναι ο τρόπος λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής κ. Κάρμαντζη. Δεν ξέρει, δεν θέλει και δεν μπορεί ούτε τα καθημερινά να διαχειριστεί. Και για αυτό ήδη βλέπει την πόρτα της εξόδου.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ