24.10.2023 21:35

Γιάννης Ξενάκης - "Η Ιωάννου Χρήστου είναι ανοιχτή εδώ και 7 μήνες" - Βίντεο

Να αντικρούσει τη γενική δυσαρέσκεια της κοινής γνώμης για την καθυστέρηση παράδοσης της οδού Ιωάννου Χρήστου στην περιοχή του αεροδρομίου, επιχείρησε το απόγευμα της Τρίτης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννης Ξενάκης.

Ο κ. Ξενάκης, σημείωσε ότι η οδός Ιωάννου Χρήστου είναι ανοιχτή εδώ και 7 μήνες και συγκεκριμένα από τον Μάρτιο του 2023, αλλά μόνο στο ένα της ρεύμα καθώς για το άλλο ρεύμα έχουν τεθεί ζητήματα ασφαλείας τόσο από τον ανάδοχο του έργου όσο και από τον επιβλέποντα μηχανικό.

Αυτή τη φορά ο κ. Ξενάκης, απέδωσε τη νέα καθυστέρηση στον ΔΕΔΔΗΕ, εξηγώντας ότι ήδη από τον Σεπτέμβριο ο Δήμος έχει πληρώσει 7.200 ευρώ για την απομάκρυνση δύο κολώνων από τις 11/9, οι οποίες όμως μέχρι και σήμερα δεν έχουν απομακρυνθεί, με αποτέλεσμα την εκ νέου καθυστέρηση.

Ο αντιδήμαρχος Τ.Υ. μεταξύ άλλων είπε, ότι οι δύο κολώνες θα πρέπει να αντικατασταθούν από τσιμεντοκολώνα η οποία έχει παραγγελθεί και θα πρέπει να μεταφερθεί με ειδικό γερανό που θα έρθει από τα Τρίκαλα.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ