31.5.2021 7:00

Έρχονται άμεσες εξελίξεις στο Θόλος;

Στο Δημοτικό Συμβούλιο φέρνουν οι αντιπολιτεύσεις το θέμα της νομικής προσφυγής του Δήμου τη στιγμή που ολοένα πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι τα μηχανήματα… ζεσταίνουν μηχανές

Βασικά ερωτήματα που άπτονται της νομικής προσφυγής του Δήμου Χίου εναντίον του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, αναμένεται να θέσουν οι αντιπολιτεύσεις κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «π» οι αντιπολιτεύσεις του Δημοτικού Συμβουλίου διαπιστώνουν εξαιρετικά αργές κινήσεις από την πλευρά του Δήμου Χίου οι οποίες αφορούν δύο βασικές κινήσεις.

Η πρώτη είναι η προσφυγή του Δήμου στο Σ.τ.Ε. καθότι το εύλογο διάστημα των 60 ημερών από την ημέρα γνωστοποίησης της πρόθεση του Υπ. Μετανάστευσης κοντεύει να εξαντληθεί.

Και η δεύτερη είναι η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων νομής του Δήμου Χίου κατά του Ελληνικού Δημοσίου, ανεξάρτητα από την προσφυγή στο Σ.τ.Ε., αφού η χωροθέτηση γίνεται σε αμφισβητούμενη ιδιοκτησιακά έκταση.

Όλα αυτά, τη στιγμή που ολοένα πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι ήδη ιδιώτης εργολάβος ετοιμάζεται ακόμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα να εκτελέσει χωματουργικές εργασίες στο Θόλος.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του «π», ιδιώτης εργολάβος έχει ενοχλήσει συναδέλφους του προκειμένου να συμμετέχουν στις συγκεκριμένες εργασίες στην περιοχή του Θόλους.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ