7.6.2021 13:47

Ενημέρωση των παρατάξεων για την ναυαγοσωστική κάλυψη με πρωτοβουλία του «Χίος Μπροστά»

Στόχος η διαμόρφωση πρότασης από το σύνολο των παρατάξεων

Πρόσκληση θα λάβουν οι Δημοτικές παρατάξεις και η Δημοτική Αρχή από την παράταξη «Χίος Μπροστά», με στόχο την ενημέρωση τους για την ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων παραλιών της Χίου. Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη και στην ενημέρωση θα συμμετάσχουν και ναυταθλητικά σωματεία.

Στόχος της ενημέρωσης σύμφωνα με τον Επικεφαλής της παράταξης «Χίος Μπροστά», Γ.Καραβασίλη είναι να διαμορφωθεί από κοινού μια πρόταση που θα κατατεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα της ναυαγοσωστικής κάλυψης σε πολυσύχναστες παραλίες.

«Στόχος είναι να έχουμε φθηνότερη ναυαγοσωστική κάλυψη αλλά και τα σωματεία να έχουν πόρους ανταποδοτικούς αντί να «επαιτούν» ενισχύσεις κάθε χρόνο από τον Δήμο» δήλωσε ο κ. Καραβασίλης.

Η πρόταση που θα κατατεθεί προγραμματίζεται να εφαρμοστεί  την επόμενη θερινή περίοδο.

«Η συζήτηση πιστεύω θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και θα επαναληφθεί στο εγγύς μέλλον ώστε να συγκεκριμενοποιηθούν οι σκέψεις που θα ακουστούν από όλους» ανέφερε ο κ. Καραβασίλης.

 Τέλος «πολιτικό θάρρος» ζήτησε ο κ. Καραβασίλης από την Δημοτική Αρχή προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα των ανταποδοτικών τελών.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ