26.11.2021 10:28

Δήλωση Κλιαμενάκη για τη ρήτρα αναπροσαρμογής στη ΔΕΥΑΝΧ

Στις 23/11/2021 δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του Πολίτης Χίος, ότι ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ αποφάσισε ότι η ρήτρα αναπροσαρμογής 500.000€ της ΔΕΗ, λόγω αύξησης του ρεύματος, θα τα πάρει από τους πολίτες . α) Nα μην ήτανε το χρέος στην ΔΕΗ πάνω από 2.000.000€ ενώ το 2019 δεν χρωστούσε. β) H κυβέρνηση εξήγγειλε ότι θα πιστώνει τους λογαριασμούς και των εταιριών και των καταναλωτών για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Ο κ. Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΧ προσπάθησε με κάθε τρόπο να κρύψει την ανικανότητα του τόσο στη διαχείριση των υδάτινων πόρων όσο και στην διαχείριση των οικονομικών με αποτέλεσμα να έχει φτάσει την εταιρία ένα βήμα πριν την χρεωκοπία και θέλει να πάρει επιπλέον 5€ ετησίως από τους κατοίκους της πόλης Χίου, της Δημοτικής Ενότητας Ομηρούπολης και Δημοτικής Ενότητας Αγίου Μηνά για την αφαλάτωση που εγκατέστησε στον χώρο της Μαρίνας στο Νοσοκομείο Χίου. Επίσης 1€ για τον έντυπο λογαριασμό σ' όλους του καταναλωτές του Δήμου Χίου προκυμμένου να εξασφαλίσει την αύξηση της  αντιμισθία του από 12.000 σε 19.000€ και τους μισθούς των συγγενικών προσώπων του που έχει διορίσει στην εταιρία.

Μπράβο και στους δύο, Δήμαρχο και Πρόεδρο ΔΕΥΑΝΧ. Όσο για το νερό υπάρχουν λύσεις αλλά είναι μόνιμες και φτηνότερες, δηλαδή τι είναι ο κάβουρας, τι είναι το ζουμί του.  Για μία αφαλάτωση το ενοίκιο της είναι πάνω από 1.000.000€. Δυστυχώς όπως στον Δήμο έτσι και στα περισσότερα Νομικά Πρόσωπα η σπατάλη, η αδιαφάνεια και οι αναθέσεις έχουν γίνει σύστημα. Ο Χιώτικος Λαός είναι έξυπνος και τα βλέπει. Οπότε στις 8/10/23 που είναι οι εκλογές θα τους στείλει τον λογαριασμό. Μέχρι τότε υπομονή.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ