21.4.2020 13:23

ΒΙΝΤΕΟ- «Να σταματήσουν ορισμένοι να παίζουν με τις λέξεις»

Καταγραφή και ταυτοποίηση συνεπάγεται και μικρής διάρκειας παραμονή λέει ο Δήμαρχος Χίου Στ. Κάρμαντζης ζητώντας να εφαρμοστεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για νέα δομή και κλείσιμο της ΒΙ.ΑΛ.

Να ισχύσει επιτέλους η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου για δημιουργία μικρής δομής για καταγραφή και ταυτοποίηση, ώστε να ξεκινήσει σταδιακά το κλείσιμο της ΒΙ.ΑΛ., ζήτησε μέσα από παρέμβασή του στο politischios.gr o Δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης, στον απόηχο των επεισοδίων στη ΒΙ.ΑΛ. το μεσημέρι και το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Ο δήμαρχος εξαπέλυσε τα πυρά του κατά αντιπολιτεύσεων, λέγοντας ότι ορισμένοι παίζουν με τις λέξεις, αφού δεν μπορεί να υφίσταται δομή καταγραφής και ταυτοποίησης χωρίς την έννοια της διαμονής για μερικές ημέρες.

Παράλληλα σημείωσε ότι πρώτος ο ίδιος έχει επισημάνει πολλάκις από το παρελθόν μέχρι και σήμερα την αναγκαιότητα κλεισίματος της ΒΙ.ΑΛ. μέσα από τη σταδιακή αποσυμφόρηση, απαντώντας στα πυρά των αντιπολιτεύσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ότι αντί να πιέσει για άμεση αποσυμφόρηση ανοίγει την πόρτα στην κυβέρνηση για νέα δομή.

Τέλος ο Σταμάτης Κάρμαντζης, υπήρξε κατηγορηματικός ως προς τη διαχείριση του μεταναστευτικού λέγοντας ότι, δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις όπως η εξαέρωση των μεταναστών και προσφύγων.

«Θα δώσουμε λύση αλλά μέσα από ρεαλιστικές πολιτικές. Το ζητούμενο είναι ποιοι πραγματικά θέλουν να κλείσει η ΒΙ.ΑΛ. και ποιοι όχι», κατάληξε.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ