1.6.2020 21:20

ΒΙΝΤΕΟ | Αποστάσεις Κάρμαντζη από την πρόταση Μανδάλα για το «18»

- "Δεν μπορεί η άποψη του αντιδημάρχου να ανατρέψει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου", η δήλωση του Δημάρχου

Σαφείς αποστάσεις από την πρόταση του αντιδημάρχου Αγίου Μηνά και Καμποχώρων Παναγιώτη Μανδάλα για μετεγκατάσταση της ΒΙ.ΑΛ. μέσα από τη δημιουργία νέας δομής 1.200 ατόμων στην περιοχή του «18», κράτησε ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης.

Το θέμα των δηλώσεων του αντιδημάρχου Παναγιώτη Μανδάλα, ενώπιον τόσο του Νότη Μηταράκη όσο και του τοπικού συμβουλίου στο Χαλκειός, το πρωί της Κυριακής, ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο έπειτα από ερώτηση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μάρκου Σκούφαλου, ο οποίος θέλησε να μάθει να αυτή η πρόταση αποτελεί προσωπική άποψη του κ. Μανδάλα ή εκφράζει τη Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη.

Στην απάντησή του ο Δήμαρχος, δικαιολόγησε την πρόταση Μανδάλα, με την έννοια ότι αυτή εκφράζει τους κατοίκους της δικής του Δημοτικής Ενότητας, ωστόσο σημείωσε ότι αυτή δεν μπορεί να ανατρέψει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου.

«Δεν θα αποφύγω την ερώτηση. Ο γεωγραφικός αντιδήμαρχος, στην περιοχή του οποίου γίνεται ένας κακός χαμός εδώ και 5 χρόνια, έχει το δικαίωμα να έχει την άποψή του και να την εκφράζει εκπροσωπώντας τους κατοίκους της γεωγραφικής του περιοχής. Αυτή η άποψη δεν ανατρέπει και δεν μπορεί να ανατρέψει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου», σημείωσε ο Δήμαρχος, κλείνοντας οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με το θέμα.  

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ