Αυτοδιοίκηση

3/12/18 18:11

τελ. ενημ.: 3/12/18 20:44

ΒΙΝΤΕΟ | Αποχώρησε ο συνδυασμός Λαμπρινούδη από το Δημοτικό Συμβούλιο

Διαμαρτυρήθηκαν για την διεξαγωγή του Δ.Σ. την ώρα που συνεδρίαζαν η Κεντρική Ένωση Δήμων και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Βορείου Αιγαίου

Με κενά τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου, εξαιτίας της απόφασης της Δημοτικής Αρχής να ορίσει συνεδρίαση την ίδια ημέρα και ώρα που παράλληλα συνεδρίαζε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας αλλά και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Βορείου Αιγαίου.

Η συγκεκριμένη απόφαση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Δημοτικού Συμβούλου Στ. Καμπούρη που συμμετέχοντας σε συνεδρίαση της ΚΕΔΕ, απέστειλε επιστολή στο προεδρείο, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη απόφαση που στερεί τη δυνατότητα από συμβούλους να λάβουν μέρος στο Δ.Σ. αφού έπρεπε να βρίσκονται εκτός Χίου.

Στο ίδιος πνεύμα ήταν και η τοποθέτηση του πρώην Δημάρχου Π. Λαμπρινούδη που διαμαρτυρώμενος απέσυρε τα υπόλοιπα- λιγοστά- μέλη της παράταξής του από τη συνεδρίαση, πλην του Β. Μυριαγκού ο οποίος από το βήμα του προεδρείου ανέφερε ότι η απόφαση αποχώρησης του Π. Λαμπρινούδη απηχεί μόνο τη δική του άποψη και όχι του συνδυασμού του.

Σχόλια άρθρου: 0