1.12.2023 14:30

Απασφάλισε κατά της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών ο Κάρμαντζης – Βίντεο

"Προεκλογική σκοπιμότητα συγκεκριμένων υπηρεσιακών πίσω από τις μαζικές κατασχέσεις λογαριασμών πολιτών"

Προεκλογική σκοπιμότητα πίσω από τις μαζικές κατασχέσεις λογαριασμών πολιτών παραμονές των εκλογών

Άστραψε και βρόντηξε κατά της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Χίου ο Σταμάτης Κάρμαντζης, που στο πλαίσιο δηλώσεών του στα τοπικά Μ.Μ.Ε., εξαπέλυσε τα πυρά του κάνοντας λόγο για προεκλογική σκοπιμότητα πίσω από την αποστολή κατασχετηρίων σε εκατοντάδες πολίτες.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, για τα συγκεκριμένα κατασχετήρια δεν υπήρξε καμία προηγούμενη συνεννόηση με τη δημοτική αρχή, προσθέτοντας ότι συγκεκριμένοι υπηρεσιακοί παράγοντες που τους θεωρεί υπεύθυνους, παρέκαμψαν το «εντέλλεσθε» του ίδιου για άρση των κατασχέσεων.

Στην πλειονότητά τους, ανέφερε ο κ. Κάρμαντζης, τα κατασχετήρια που εστάλησαν αφορούσαν μικρές οφειλές της τάξεως των 50-70 ευρώ, με την Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών να μην εξαντλεί όλα τα μέσα πριν τις κατασχέσεις κάτι που κόστισε σημαντικά στο εκλογικό αποτέλεσμα του α’ γύρου.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ